Επιστολή της ΕΠΟ στον Μπέο για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό

Επιστολή της ΕΠΟ στον Μπέο για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό
Photo Credits: INTIME

Η ΕΠΟ στέλνει επιστολή στον Αχιλλέα Μπέο για να γίνει ο τελικός του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό μετά το «όχι» της κυπριακής αστυνομίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το «όχι» της κυπριακής Αστυνομίας, η ΕΠΟ θα απευθυνθεί επίσημα στον Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο για να διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Με το… χαρτί της Κύπρου να έχει πλέον καεί, έπειτα την αρνητική απάντηση που έδωσε η Αστυνομία της Μεγαλονήσου για να φιλοξενηθεί στη Λευκωσία ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, η ΕΠΟ καλείται να βρει άλλη λύση.

Σε πρώτη φάση, σύμφωνα με πληροφορίες, θα σταλεί αύριο (13/4) επιστολή στον Δήμαρχο Βόλου, προκειμένου να διεξαχθεί ο τελικός στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, όπως ορίζει η προκήρυξη του Κυπέλλου στο ενδεχόμενο που είναι φιναλίστ ομάδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Σε περίπτωση που ο Αχιλλέας Μπέος αρνηθεί εκ νέου, όπως είχε πράξει πρόσφατα σε δημόσια τοποθέτησή του, η ΕΠΟ θα έρθει σε επαφή με τις ομάδες που θα έχουν προκριθεί στον τελικό για να αποφασίσουν τι θα πράξουν.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X