Τούχελ για Ουπαμεκανό: «Έκανε πολλά λάθη που μας κόστισαν, αλλά δεν είμαστε θυμωμένοι»

Τούχελ για Ουπαμεκανό: «Έκανε πολλά λάθη που μας κόστισαν, αλλά δεν είμαστε θυμωμένοι»
Photo Credits: INTIME

«Έκανε πολλά λάθη που μας κόστισαν, αλλά δεν είμαστε θυμωμένοι», δήλωσε για τον Ουπαμεκανό ο τεχνικός της Μπάγερν, Τόμας Τούχελ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νταγιό Ουπαμεκανό ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής στην ήττα της Μπάγερν Μονάχου από τη Μάντσεστερ Σίτι και ο Τόμας Τούχελ παραδέχθηκε πως τα ολέθρια λάθη του στοίχισαν στους Βαυαρούς, τονίζοντας πάντως πως ο 24χρονος Γάλλος θα πάρει το μάθημά του.

Η Μπάγερν Μονάχου υπέστη βαριά ήττα στο «Etihad» και καλείται να ανέβει βουνό στη ρεβάνς για να έχει τύχη πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League.

Απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι που έπιασε κατά διαστήματα τρομερή απόδοση, οι Βαυαροί προδόθηκαν από την αμυντική τους τρικυμία και κυρίως, τα πολλά και «παιδικά» λάθη του Νταγιό Ουπαμεκανό, ο οποίος εξελίχθηκε στον αρνητικό πρωταγωνιστή του αγώνα και ουσιαστικά χάρισε το δεύτερο γκολ στους Σίτιζενς.

Ωστόσο, ο Τόμας Τούχελ φρόντισε να υπερασπιστεί τον Γάλλο του στόπερ, αν και δεν έκρυψε πως τα λάθη του τελευταίου στοίχισαν στην ομάδα του. Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, ο Γερμανός τεχνικός ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Έκανε πολλά, πάρα πολλά λάθη. Απόψε είχε δύο ή τρεις φάσεις που του έλειψε η συγκέντρωση. Πήρε αποφάσεις με πολύ ρίσκο. Έτσι έχουν τα πράγματα και τώρα δεν είμαστε θυμωμένοι μαζί του.

Είναι ακόμα μικρός. Θα μάθει από αυτό. Αν παίζεις τόσα πολλά παιχνίδια, θα κάνεις και λάθη σε κάποιο σημείο. Αυτό μάς τιμώρησε σήμερα και μας κόστισε το ματς, αλλά προχωράμε».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X