Το «χρυσό» γκολ του Γιακουμάκη αποτελεί οδηγό για την ΑΕΚ στο Φάληρο (VIDEO)

Το «χρυσό» γκολ του Γιακουμάκη αποτελεί οδηγό για την ΑΕΚ στο Φάληρο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τελευταία φορά που η ΑΕΚ γεύτηκε τη χαρά της νίκης στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό, ήταν το 2018 με το «χρυσό» γκολ του Γιώργου Γιακουμάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία φορά που η ΑΕΚ γεύτηκε τη χαρά της νίκης στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό, ήταν το 2018 με το «χρυσό» γκολ του Γιώργου Γιακουμάκη. Εκτοτε μετράει ένα σερί χωρίς τρίποντο το οποίο θα κυνηγήσει να πάρει απόψε (12/04, 19:30) στη ρεβάνς Κυπέλλου.

Η ΑΕΚ φιλοξενείται το απόγευμα της Τετάρτης (12/04, 19:30) από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Στην πρώτη μονομαχία των δύο ομάδων, η Ένωση επικράτησε 3-0 των «ερυθρόλευκων» και πήρε το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό. Εκείνη τη μέρα οι «κιτρινόμαυροι» έβαλαν τέλος στο σερί 16 αγώνων χωρίς νίκη στα ντέρμπι με τους Πειραιώτες.

Η προσέγγιση που έχει κάνει ο Ματίας Αλμέιδα στην ρεβάνς Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και ως εκ τούτου και στο αγωνιστικό πλάνο, είναι σαν να ξεκινάνε όλα από το μηδέν, χωρίς τη νίκη με 3-0 στο πρώτο ματς. Η Ένωση θα βρεθεί στο Φάληρο, με στόχο να υπερασπιστεί το σκορ του πρώτου αγώνα και στο τέλος να πάρει αυτή το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Novibet που θα διεξαχθεί στο «ΓΣΠ» της Κύπρου.

Οι «κιτρινόμαυροι» γνωρίζουν πώς πέρα από την εξασφάλιση της πρόκρισης, έχουν μια δύσκολη αποστολή στην έδρα του Ολυμπιακού. Να καταφέρουν να φύγουν με νίκη. Στις τελευταίες δύο επισκέψεις της στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», η ΑΕΚ δεν γνώρισε ήττα, αλλά ούτε κι έφυγε με τρίποντο. Στις 13 Νοεμβρίου του 2022, στον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες, δίχως σκορ.

Οπως ισόπαλο ήταν το αποτέλεσμα και την περυσινή σεζόν, όταν η ΑΕΚ φιλοξενήθηκε από τον Ολυμπιακό στις 13 Φεβρουαρίου του 2022 για τα Play Offs. Με την διαφορά ότι τότε ο αγώνας είχε ολοκληρωθεί με σκορ 1-1, χάρη στα γκολ των Ζοάο Καρβάλιο και Σιμάνσκι.

Διαβάστε περισσότερα

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X