Σοκαριστική δήλωση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Το 2020 σκέφτηκα να σταματήσω το μπάσκετ»!

Σοκαριστική δήλωση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Το 2020 σκέφτηκα να σταματήσω το μπάσκετ»!
Photo Credits: INTIME

Σοκαριστική δήλωση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που υποστήριξε πως «το 2020 σκέφτηκα να σταματήσω το μπάσκετ»!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοκαριστική δήλωση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς αποκάλυψε ότι το 2020 και στην αρχή της πανδημίας του Covid, σκέφτηκε να σταματήσει το μπάσκετ και μάλιστα το συζήτησε με τη διοίκηση των Μπακς.

Η δήλωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Milwaykee Journal-Sentinel:

«Σκέφτηκα να παρατήσω το μπάσκετ. Ήταν πολύ έντονο. Ένιωσα ότι το ταξίδι ολοκληρώθηκε. Δεν ήμουν πνευματικά ισχυρός και θεώρησα πως, ίσως, ήρθε το τέλος της καριέρας μου. Πήγε στη διοίκηση και τους ζήτησα να μιλήσουμε. Τους είπα ότι έχω σκεφτεί πως μάλλον πρέπει να τα παρατήσω.

Παίζαμε στη “φούσκα” του Ορλάντο, όλοι ήταν σε μία αγωνία, δεν μπορούσαμε να δούμε τους δικούς μας ανθρώπους, παίζαμε μπροστά σε άδειες κερκίδες. Όλα μου φαίνονταν πιεστικά.

”Αποκλείεται! Δεν γίνεται να σταματήσεις εσύ”, μου είπαν. Δεν το πίστεψαν, αν και ήταν ειλικρινές εκ μέρους μου και δεν το πίστεψαν γιατί μου εξήγησαν πως “δεν έχουν δει άλλον να αγαπάει περισσότερο αυτό το παιχνίδι”».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X