Με τον λαό της η ΑΕΚ για την ισοφάριση κόντρα στην Χαποέλ Ιερουσαλήμ στα Λιόσια (17:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Με τον λαό της η ΑΕΚ για την ισοφάριση κόντρα στην Χαποέλ Ιερουσαλήμ στα Λιόσια (17:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται τους Ισραηλινούς και θέλει να κάνει το 1-1

Η ΑΕΚ φιλοξενεί την Χαποέλ Ιερουσαλήμ στα Λιόσια (17:30, Cosmote Sport 5, LIVE σχολιασμός enwsi.gr), στο πλαίσιο του δεύτερου αγώνα των πλέι οφ του Basketball Champions League και θέλει την νίκη για να ισοφαρίσει σε 1-1 και να οδηγήσει την σειρά σε τρίτο αγώνα.

Η Ένωση μπορεί να έχασε στο Ισραήλ την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά έδειξε ότι μπορεί να κοντράρει την Χαποέλ, αρκεί να είναι συγκεντρωμένη και να παίξει για 40 λεπτά και να μην σπαταλήσει πάλι ένα δεκάλεπτο. Ένα παιχνίδι must win για τους παίκτες της ΑΕΚ που σίγουρα δεν θέλουν να δουν την εξαιρετική τους Ευρωπαϊκή πορεία φέτος να τελειώνει άδοξα.

Ο Ηλίας Καντζούρης είχε την ατυχία να χάσει τον Κωστή Γόντικα, που τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και θα λείψει για 4-6 εβδομάδες, με τον Δημήτρη Μαυροειδή να επιστρέφει στην αποστολή μετά από πολύ καιρό. Από την άλλη, οι Ισραηλινοί έρχονται πλήρεις και χωρίς προβλήματα, θέλοντας να τελειώσουν την δουλειά στην πρώτη από τις δύο ευκαιρίες που θα έχουν.

Η κρισιμότητα του αγώνα, επιβάλλει και την παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ στο γήπεδο, αφού η ενέργεια που δίνει στην ομάδα μπορεί να την ωθήσει στην νίκη. Για τον λόγο αυτό περιμένουν όλοι πολύ κόσμο σήμερα στο κλειστό στα Λιόσια ώστε να έρθει η ισοφάριση.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X