Αυτό είναι το ηχητικό ντοκουμέντο από τις προκλήσεις των Πολωνών διαιτητών

Αυτό είναι το ηχητικό ντοκουμέντο από τις προκλήσεις των Πολωνών διαιτητών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σοκαριστικά είναι τα ηχητικά ντοκουμέντα από τα όσα έκαναν οι Πολωνοί διαιτητές στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» πριν το ματς ΑΕΚ-Άρης.

Συγκεκριμένα παρουσιάζεται ηχητικό ντοκουμέντο τη στιγμή που άνθρωπος της Ομοσπονδίας πάει να παραλάβει τους Πολωνούς διαιτητές από το αεροδρόμιο και διαδραματίζεται ένα ακόμα επεισόδιο με απειλές από την πλευρά τους προς τους δύο επιβάτες!

Σε αυτό το ντοκουμέντο ακούγεται ξεκάθαρα πως οι δύο επιβάτες περιμένουν την Αστυνομία και γίνονται διαβουλεύσεις προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα γιατί η κατάσταση έχει ήδη ξεφύγει από κάθε έλεγχο!

Ταυτόχρονα κάποιοι επιδιώκουν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, όμως ακριβώς σε αυτό το χρονικό σημείο οι μεθυσμένοι Πολωνοί διαιτητές, Πάβελ Ρατσκόφσκι, Ράντοσλαβα Σιέτζκα, Άνταμ Κούπσικ και ο VAR Κριστόφ Γιάκουμπικ ξεκινάνε να μιλούν και εξαπολύουν αδιανόητες εκφράσεις και απειλές…

Ακούστε το ηχητικό:

 

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X