Fanatik: Στη Μπεσίκτας το καλοκαίρι ο Χάμες - Τα έχει «σπάσει» με τον Ολυμπιακό

Fanatik: Στη Μπεσίκτας το καλοκαίρι ο Χάμες - Τα έχει «σπάσει» με τον Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Πριν δέκα μέρες περίπου, είχε γραφτεί στην Κολομβία πως ο Χάμες είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χάμες Ροντρίγκεζ είναι ένα όνομα το οποίο έχει παίξει αρκετά στην Τουρκία, με την τουρκική Fanatik να το πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα κάνοντας λόγο για έντονο και πολύ σοβαρό ενδιαφέρον της Μπεσίκτας που είναι πιθανό να καταλήξει σε γάμο.

Όπου υπάρχει καπνός, συνήθως υπάρχει και φωτιά λένε. Τα σενάρια φυγής του Χάμες από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, έχουν βγει στην επιφάνεια εδώ και καιρό, είτε με δημοσιεύματα που έρχονται από την Κολομβία αλλά ακόμη και από ευρωπαϊκά μέσα τα οποία ασχολούνται με το μέλλον του παίκτη.

Πριν δέκα μέρες περίπου, είχε γραφτεί στην Κολομβία πως ο Χάμες είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Μπεσίκτας, από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Χθες, η τουρκική fanatik, επιβεβαιώνει τα σενάρια αυτά κάνοντας λόγο και για ρήξη στις σχέσεις ανάμεσα στον Χάμες και τον Ολυμπιακό, με τον παίκτη να έχει αποφασίσει και να ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Τουρκία στο τέλος της χρονιάς.

Το κατά πόσο ισχύει αυτό το δημοσίευμα, αναμένεται να το δούμε το προσεχές διάστημα με τους Τούρκους να αναφέρουν πως ο Χάμες είναι μία επιλογή για τους «αετούς» της Κωνσταντινούπολης που θα τους βοηθήσει να εκθρονίσουν την Γαλατασαράι την επόμενη χρονιά.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X