Record: «Θέλει πίσω τον Μαρτίνς ο Ολυμπιακός»!

Record: «Θέλει πίσω τον Μαρτίνς ο Ολυμπιακός»!
Photo Credits: INTIME

Ο Πορτογάλος τεχνικός αποχώρησε το καλοκαίρι από το λιμάνι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η πορτογαλική εφημερίδα «Record» θέτει θέμα επιστροφής του Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό.

Σε αναζήτηση προπονητή για τη νέα σεζόν βρίσκεται ο Ολυμπιακός και από την Πορτογαλία κυκλοφορεί ένα σενάριο-βόμβα. Η πορτογαλική εφημερίδα «Record» υποστηρίζει σε αποκλειστικό ρεπορτάζ της πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πάρουν πίσω τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αποχώρησε το καλοκαίρι από το λιμάνι, μετά από τέσσερα χρόνια και τρία πρωταθλήματα, μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τα προκριματικά του Champions League. Πλέον κάθεται στον πάγκο της Αλ Γκαράφα στο Κατάρ, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο έως το 2024.

Η ομάδα του Κατάρ βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και έχει μείνει μακριά από την κορυφή, μετρώντας επί των ημερών Μαρτίνς 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Το ενδεχόμενο πάντως επιστροφής του Μαρτίνς στον Ολυμπιακό δεν μοιάζει πολύ πιθανό, καθώς το καλοκαίρι που έφυγε, θεωρήθηκε ότι είχε κλείσει προ πολλού ο κύκλος του στην ομάδα.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X