Τούχελ: «Είναι μοναδικό αυτό που κάνει ο Γκουαρντιόλα»

Τούχελ: «Είναι μοναδικό αυτό που κάνει ο Γκουαρντιόλα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τόμας Τούχελ αποθέωσε τον Πεπ Γκουαρντιόλα, πριν από την μονομαχία της Μπάγερν με την Μάντσεστερ Σίτι, για τα προημιτελικά του Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θα προσπαθήσω να κοιμηθώ νωρίς. Ελπίζω να μπορέσω να κοιμηθώ. Η καλύτερη προετοιμασία είναι ο ύπνος, αλλά μερικές φορές είναι δύσκολο να κοιμηθείς όταν σκέφτεσαι πράγματα.

Σήμερα το πρωί ξύπνησα πολύ νωρίς και απλώς αποφάσισα να πάω στο γήπεδο προπόνησης γιατί δεν μπορούσα να κοιμηθώ ξανά. Απλώς συνέχισα να σκέφτομαι τον αγώνα.

Δεν νομίζω ότι μπορώ να σταθώ σε άλλα παιχνίδια που έχω παίξει εναντίον του Πεπ. Είναι μοναδικό αυτό που κάνει. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις, αλλά θα χρειαστούμε μια γεμάτη απόδοση για να δημιουργήσουμε προβλήματα στη Σίτι.

Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας. Θέλουμε να ανταποκριθούμε σε αυτό, αλλά η ομάδα δικαιούται να έχει αυτοπεποίθηση μετά τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις μας στο Champions League μέχρι στιγμής και πρέπει να προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε έτσι.

Ίσως έχουμε σε έναν ρόλο σαν μικρό… αουτσάιντερ, το οποίο δεν είναι πρόβλημα. Θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε στο έπακρο. Πρέπει να είμαστε σίγουροι και να είμαστε στο πικ του παιχνιδιού μας».

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X