Τιμωρούν τον Γκομπέρ οι Μινεσότα για την γροθιά στον συμπαίκτη του, εκτός με Λέικερς

Τιμωρούν τον Γκομπέρ οι Μινεσότα για την γροθιά στον συμπαίκτη του, εκτός με Λέικερς
Photo Credits: INTIME

Χωρίς τον Ρούντι Γκομπέρ θα παραταχθούν οι Τίμπεργουλβς κόντρα στους Λέικερς για το play-in (11/4)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Τίμπεργουλβς έχουν έναν μπροστά τους μια μεγάλη ευκαιρία για να μπουν στα playoffs, αφού κοντράρονται με τους Λέικερς (11/4) στο Λος Άντζελες για το play-in τουρνουά. Μόνο που σε αυτό το κρίσιμο ματς θα παραταχθούν χωρις τον βασικό τους σέντερ, Ρούντι Γκομπέρ σύμφωνα με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι. Ο Γάλλος στο ματς με τους Πέλικανς, διαφώνησε με τον συμπαίκτη του, Κάιλ Άντερσον, θόλωσε το μυαλό του και τον γρονθοκόπησε στο στήθος. Οι υπόλοιποι παίκτες της Μινεσότα μπήκαν στη μέση με τον Πρινς να σπρώχνει τον Γκομπέρ μακριά και την κατάσταση να ηρεμεί με την επέμβαση των ψυχραιμότερων.

Όποιος εκ των Λέικερς ή Τίμπεργουλβς περάσει στα playoffs θα παίξει με τους Γκρίζλις. Ο ηττημένος θα κοντραριστεί με τον νικητή του ζευγαριού Πέλικανς-Θάντερ και όποιος νικήσει μετά το νέο… σταύρωμα, θα παίξει με τους Μπακς.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X