Σμιντ: «Και η Μπενφίκα και η Ίντερ αξίζουν να είναι εδώ»

Σμιντ: «Και η Μπενφίκα και η Ίντερ αξίζουν να είναι εδώ»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Ρόγκερ Σμιντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχοντας αφήσει πίσω την ήττα (1-2) από την Πόρτο στο πρωτάθλημα (7/4), η Μπενφίκα επιστέφει αύριο (11/4) στο Champions League, προκειμένου να υποδεχθεί την Ίντερ στη Λισαβόνα στην πρώτη μεταξύ τους προημιτελική αναμέτρηση.

«Πιστεύω ότι, σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης, μόνο μεγάλες ομάδες αντιμετωπίζουν η μία την άλλη. Και για τις δύο ομάδες είναι ένα θεμελιώδες ματς, η Ίντερ είναι μια κορυφαία ομάδα, πολύ συγκεντρωμένη. Θέλουμε να παίξουμε το καλύτερο μας ποδόσφαιρο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα, με παίκτες που έχουν ποιότητα, μία ομάδα με τόσες πολλές επιλογές, νομίζω ότι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε», είπε ο Γερμανός  προπονητής της Μπενφίκα Ρόγκερ Σμιντ σήμερα (10/4) σε συνέντευξη Τύπου.

«Προφανώς, και δεν είδαμε μόνο αυτούς τους δύο αγώνες της Ίντερ με την Πόρτο. Η Ίντερ είναι μια ομάδα με μεγάλη εμπειρία, που ξέρει πώς να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο αν χρειάζεται και που ξέρει να αμύνεται πολύ καλά. Έχει ιταλικό στυλ, αλλά ξέρουνε πώς να αλλάξουνε πολλά, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα», συνέχισε, ενώ αναφερόμενος  στην ήττα από την Πόρτο είπε:

«Είναι μέρος του ποδοσφαίρου να χάνεις παιχνίδια. Χάσαμε έναν σημαντικό αγώνα την Παρασκευή, αλλά κερδίσαμε πολλούς στο παρελθόν και αυτό είναι επίσης μέρος μιας διαδικασίας ανάπτυξης. Οι ήττες πρέπει να χρησιμοποιηθούν για κάτι θετικό, τις τελευταίες δύο ημέρες».

Στη συνέχεια τόνισε ότι «ελπίζω ο Ζοάο Μάριο  να μας βοηθήσει τόσο πολύ, όπως έκανε σε όλη τη σεζόν. Είναι βασικός παίκτης για εμάς, είναι ηγέτης, ο Οταμέντι δεν θα υπάρχει, θα χρειαστούμε την ηγεσία στον αγωνιστικό χώρο» και συμπλήρωσε:

«Και οι δύο ομάδες αξίζουν να είναι εδώ. Η Ίντερ μπορεί να δυσκολεύεται στο πρωτάθλημα, αλλά έχει μεγάλη εμπειρία και πολύ ποιότητα. Είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας για όλους, από εμένα μέχρι τους παίκτες. Περιμένω επιπλέον κίνητρο από αυτούς, είναι ένα υπέροχο παιχνίδι. Αλλά το περιμένω και από τους αντιπάλους. Δεν έχω αμφιβολίες για την ποιότητα τους, θα είναι έτοιμοι και πρέπει να είμαστε έτοιμοι με τον ίδιο τρόπο. Χωρίς να το ξεχνάμε θα υπάρξει και η ρεβάνς».

Ράμος: «Θέλω να μείνω στην Μπενφίκα»

Τους παίκτες της Μπενφίκα στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Γκονσάλο Ράμος:

«Σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης, κάθε ματς είναι σημαντικό, θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Η διάθεση της ομάδας είναι, όπως πάντα, στα ύψη. Όταν κερδίζουμε δεν χάνουμε χρόνο για να πανηγυρίσουμε, το ίδιο ισχύει και το αντίστροφο, δεν υπάρχει χρόνος να σκεφτόμαστε λάθη», τόνισε ενώ για το μέλλον του είπε:

«Θέλω να μείνω στην Μπενφίκα, δεν σκέφτομαι όμως την ανανέωση του συμβολαίου μου. Είμαι συγκεντρωμένος μόνο στον αυριανό αγώνα. Απλώς σκέφτομαι να παίξω.»

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X