Λεμάρ: «Δεν πρέπει να επαναλάβουμε το ξεκίνημα που κάναμε στο Ισραήλ»

Λεμάρ: «Δεν πρέπει να επαναλάβουμε το ξεκίνημα που κάναμε στο Ισραήλ»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Λεμάρ ενόψει του επαναληπτικού με την Χάποελ Ιερουσαλήμ

Η εβδομάδα στην οποία μπαίνει η ΑΕΚ είναι πραγματικά μεγάλη, διότι στον ορίζοντα υπάρχει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Αυτό κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ, για τα προημιτελικά του BCL. Η Ένωση θέλει να φτάσει στη νίκη και να ισοφαρίσει τη σειρά, ώστε τα πάντα να κριθούν σε καθοριστικό Game 3.

Πριν από αυτό το παιχνίδι όμως η Ένωση είχε μια αναμέτρηση με υψηλή απαίτηση. Κόντρα στον πρωτοπόρο και αήττητο φέτος Ολυμπιακό οι παίκτες του Ηλία Καντζούρη έδειξαν ανταγωνιστικό πρόσωπο, πάλεψαν ως τα τελευταία δευτερόλεπτα και έδειξαν ικανοί να κοντράρουν κάθε αντίπαλο.

Στο παιχνίδι του κλειστού των Λιοσίων ο Μπρίντον Λεμάρ έδωσε στοιχεία τα οποία η ομάδα του είχε ανάγκη, ιδίως στο επιθετικό κομμάτι. Μετά το παιχνίδι στο Ισραήλ, που η εικόνα του ήταν πολύ μακριά από τα επιθυμητά επίπεδα, ο Αμερικανός άσος ηγήθηκε της ΑΕΚ επιθετικά.

«Ο τρόπος με τον οποίο παλέψαμε έδειξε πολλά», εξηγεί στο SDNA ο Αμερικανός, για να εστιάσει στη συνέχεια σε όσα κρατάει η ΑΕΚ ενόψει του αγώνα της Μεγάλης Τετάρτης. «Παίξαμε κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, αν όχι την καλύτερη αυτή τη στιγμή. Έπρεπε να παίξουμε με αθλητικότητα και ενέργεια και να έχουμε ένταση. Μπορούμε να κοντράρουμε κάθε ομάδα και το δείξαμε κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ, στο Ισραήλ. Βρισκόμασταν σε μια… τρύπα, ήμασταν πίσω ακόμα και με 22 πόντους, αλλά παίξαμε σκληρά και είχαμε ένταση».

Τόσο στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στο Ισραήλ, όσο και στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή, η ΑΕΚ έδειξε μαχητικό πρόσωπο και εικόνα που θέλει να βλέπει κάθε φίλος της ομάδας.

Η δημιουργία μομέντουμ για το Game 2 με την Χάποελ ήταν η προτεραιότητα στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο. «Ο στόχος μας ήταν να χτίσουμε ένα μομέντουμ και να πιέσουμε τον αντίπαλο. Θέλαμε να παίξουμε με αθλητικότητα και να βάλουμε το σώμα μας στη φωτιά σε κάθε φάση».

Η αναμέτρηση με την ομάδα του Αλεκσάνταρ Ντζίκιτς βρίσκεται προ των πυλών. Τα πράγματα που πρέπει να κάνει η ΑΕΚ είναι συγκεκριμένα, με τη νίκη να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα όμως «πρέπει να παίξουμε καλύτερα στην άμυνα. Η άμυνα είναι η ταυτότητά μας. Επίσης, οφείλουμε να βγούμε στο παρκέ με ένταση», υπογράμμισε ο Αμερικανός γκαρντ, πριν σταθεί στα κακώς κείμενα του Game 1.

«Δεν πρέπει να επαναλάβουμε το ξεκίνημα που κάναμε στο Ισραήλ. Καταφέραμε να βγούμε από την… τρύπα, να μειώσουμε ακόμα και στον πόντο σε παιχνίδι που χάναμε με 22 πόντους. Αυτό δείχνει ότι είμαστε ομάδα που μπορεί να παίξει σε κάθε επίπεδο, αρκεί να έχουμε την ίδια ενέργεια για 4 περιόδους».

Κλείνοντας, περιέγραψε το κλίμα στα ενδότερα της ΑΕΚ ενόψει του μεγάλου αγώνα που έρχεται, με τον ενθουσιασμό να είναι σε υψηλά επίπεδα. «Όλοι έχουν αυτοπεποίθηση. Είμαστε ενθουσιασμένοι για το παιχνίδι που έρχεται, είναι πάρα πολύ σημαντικό. Έχουμε εστιάσει στην Χάποελ Ιερουσαλήμ. Τις τελευταίες μέρες είχαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα με 3 παιχνίδια σε 6 μέρες, που ήταν κρίσιμα και προσπαθήσαμε να παίξουμε σκληρά σε όλα. Τώρα θα ετοιμαστούμε για να παλέψουμε για μία ακόμα νίκη».

Πηγή:SDNA.gr

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X