ΠΑΟΚ: Οίδημα ο Σάστρε, μαγνητική ο Ελ Καντουρί

ΠΑΟΚ: Οίδημα ο Σάστρε, μαγνητική ο Ελ Καντουρί
Photo Credits: INTIME

Προβλήματα για τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις επιτυχίες με το 4-2 επί του Βόλου και πλέον στρέφει την προσοχή του στην επαναληπτική αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία (Μεγάλη Πέμπτη 13/4, 17:00 – Γήπεδο Τούμπας), για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Παιχνίδι, μάλλον, τυπικής διαδικασίας, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν θριαμβεύσει με 5-1 στο ματς στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα στην αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι έβγαλαν ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης που είχε προθέρμανση, παιχνίδια κατοχής, τακτική και οικογενειακό διπλό.

Ο Ζόαν Σάστρε υποβλήθηκε σε μαγνητική που έδειξε πως έχει ένα οίδημα στον δεξί τετρακέφαλο, θα προφυλαχθεί τις επόμενες μέρες και θα δουλέψει για να είναι διαθέσιμος με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Ο Αντρέ Ρικάρντο έχει ενοχλήσεις στον δεξί λαγονοψοΐτη και θα μείνει εκτός προπονήσεων για το επόμενο διάστημα. Οι δύο ποδοσφαιριστές έκαναν θεραπεία, όπως κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί ο οποίος θα υποβληθεί τη Μεγάλη Τρίτη (11/4) σε μαγνητική. Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, που δέχθηκε χτύπημα στο γόνατο, έκανε θεραπεία, με την κατάσταση του να μην εμπνέει ανησυχία. Ο Βραζιλιάνος θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα τις επόμενες μέρες . Οι Τόμας Κεντζιόρα και Γιάσμιν Κούρτιτς δούλεψαν ατομικά.

Τη Μεγάλη Τρίτη οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X