Τσούμπερ: «Πιστεύω στη σκληρή δουλειά» (VIDEO)

Τσούμπερ: «Πιστεύω στη σκληρή δουλειά» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο MVP Στίβεν Τσούμπερ μετά τη νίκη επό του Άρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στίβεν Τσούμπερ αναδείχθηκε Cosmote MVP του αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη, μέσω της ψηφοφορίας μεταξύ των μελών της κοινότητας της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Viber. Ο διεθνής Ελβετός άσος πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι και με δύο δικά του γκολ οδήγησε την ομάδα μας στη νίκη.

Κατά την παραλαβή του βραβείου του μίλησε στην κάμερα του ΑΕΚ TV. «Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, όπως νομίζω όλα σε αυτό το στάδιο. Συνηθίζουμε να κάνουμε όλο τον κόσμο να παθαίνει… εμφράγματα, γιατί δεν μπορούμε να παίξουμε ένα φυσιολογικό παιχνίδι. Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι. Όμως, πιστεύω ότι πρέπει να σκεφτούμε βαθύτερα, να βελτιώσουμε κάποια μικρά πράγματα. Να τελειώνουμε αυτά τα παιχνίδια νωρίτερα, να αποφεύγουμε το άγχος στο τέλος. Όμως, μπορούμε να είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για τους εαυτούς μας», δήλωσε για το ματς.

Για τη δική του συνεισφορά και το βραβείο του MVP τόνισε: «Είναι κάτι ωραίο. Πιστεύω στη σκληρή δουλειά. Το κάνω αυτό και όταν έχεις επιτυχία στο τέλος είναι πάντα όμορφα. Όμως, ακόμη και όταν δεν έχεις επιτυχία πρέπει να συνεχίσεις. Αυτός είναι ο τρόπος που ακολουθούμε, όχι μόνο εγώ, όλο το κλαμπ. Και αυτό είναι κάτι ωραίο να βλέπεις στον αγωνιστικό χώρο».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X