ENWSI TV: Αναβάλλεται το σημερινό ΑΕΚ after - Επιστροφή μετά τις επόμενες μάχες του Δικεφάλου!

ENWSI TV: Αναβάλλεται το σημερινό ΑΕΚ after - Επιστροφή μετά τις επόμενες μάχες του Δικεφάλου!
Photo Credits: INTIME

Το AEK after απουσιάζει σήμερα λόγω ιδιαίτερης κατάστασης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Απουσία» παίρνει σήμερα το ENWSI TV και το ΑΕΚ after, όμως ο λόγος είναι σοβαρός.

Οι εκπομπές του ENWSI TV σας κρατούν συντροφιά πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά τα παιχνίδια της Ένωσης και δεν έχουν απουσιάσει ποτέ από τους δέκτες σας. Σήμερα ήρθε η πρώτη φορά να γίνει αυτό, όμως είναι σίγουρο πως θα δείξετε κατανόηση.

Ο Κώστας Καζαντζόγλου, γεννήθηκε ΑΕΚ, μεγάλωσε και ανδρώθηκε ΑΕΚ, πανηγύρισε, έκλαψε, ταξίδεψε, ονειρεύτηκε ΑΕΚ και έφυγε ΑΕΚ στα 74 του, για το μεγάλο ταξίδι προ ολίγων ημερών. Ήταν απ’ αυτούς που πάντα έδειχνε τον δρόμο, ακόμα και όταν η πυξίδα χανόταν. Γιατί ήξερε καλά από που έρχεται αυτός ο σύλλογος και που πηγαίνει. Έφτιαξε δυο γενιές δυνατών ΑΕΚτζήδων, τον Σταύρο και τον Άγγελο. Άφησε πολύτιμη παρακαταθήκη. Και τώρα θα μας προσέχει όλους από ψηλά. Και θα περιμένει, σίγουρο είναι αυτό, το νταμπλ. Μαζί μ’ όλη την Original Παραδείσου που πιά τον έχει στην αγκαλιά της.

Χθες, ο Σταύρος Καζαντζόγλου υπερέβη εαυτόν και έδωσε το «παρών» τόσο στη μετάδοση του αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη για το ΑΕΚ game, όσο και στη συνέχεια στην εκπομπή του ENWSI TV, ΑΕΚ talk με τον Σταμάτη Βούλγαρη. Σήμερα, η εκπομπή AEK after με με τον Βασίλη Μπορμπόκη αναβάλλεται και ο Σταύρος Καζαντζόγλου ανανεώνει το ραντεβού του μαζί μας για τα επόμενα παιχνίδια της Ένωσης.

Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X