Κλοπ: «Ποτέ δεν πίστευα ότι είμαι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο»

Κλοπ: «Χρειαζόμαστε ενίσχυση, το καλοκαίρι θα κάνουμε τις επενδύσεις που πρέπει»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν και παραδέχθηκε πως δεν θεώρησε ποτέ τον εαυτό του ως τον κορυφαίο προπονητή του κόσμου, ο Κλοπ υποστήριξε πως δεν έχει αμφιβολίες για τον εαυτό του και έθεσε ως άμεσο στόχο την ανάκαμψη των παικτών του.

Οι χαμηλές πτήσεις συνεχίζονται τη φετινή σεζόν για τη Λίβερπουλ, με τους Reds του Γιούργκεν Κλοπ να βρίσκονται στην 8η θέση της βαθμολογίας χωρίς νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές.

Παρά τα αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα ωστόσο, ο Γερμανός εμφανίστηκε σίγουρος για τις δυνατότητες τις δικές τους καθώς και των ποδοσφαιριστών του και θέλησε να τους ανεβάσει το ηθικό πριν από το ντέρμπι με την Άρσεναλ (9/4).

Αν και υποστήριξε πως δεν ήταν ποτέ ο κορυφαίος προπονητής του κόσμου, ο Κλοπ τόνισε πως δεν αμφιβάλλει για τον εαυτό του και έχει θέσει ως στόχο να παρουσιάσει ξανά την καλύτερη εκδοχή των ποδοσφαιριστών του που θα φέρουν την ανάκαμψη.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ανανέωση, αυτό είναι μέρος της δουλειάς. Αν ποτέ αμφέβαλλα για τον εαυτό μου μετά την ήττα σε αγώνες, θα ήταν δύσκολο για μένα στην αρχή.

Ποτέ δεν πίστευα ότι είμαι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο και τώρα δεν νομίζω ότι είμαι ο χειρότερος. Είναι απλώς μια κατάσταση που πρέπει να ξεπεράσουμε. Ξέρω πολλά για το ποδόσφαιρο και ξέρω πολλά για τους ανθρώπους και ξέρω ότι μερικές φορές απλά χρειάζεται χρόνο σε έναν κόσμο όπου δεν μας δίνεται καθόλου χρόνος.

Μακροπρόθεσμα, αυτές οι στιγμές με κάνουν καλύτερο προπονητή, σίγουρα. Για εμένα και το υπόλοιπο προπονητικό επιτελείο, αυτό θα μας κάνει καλύτερους.

Αυτό δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, αλλά πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι σωστό και να βοηθήσουμε τα παιδιά να γίνουν ξανά η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Ήμασταν εκεί για πολύ καιρό και θα είμαστε ξανά εκεί. Αυτό είναι που πρέπει να κάνω» ήταν τα λόγια του.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X