Μπόκα Τζούνιορς: Προφορική συμφωνία με τον Χόρχε Αλμιρόν για έναν χρόνο

Μπόκα Τζούνιορς: Προφορική συμφωνία με τον Χόρχε Αλμιρόν για έναν χρόνο
Photo Credits: INTIME

Προφορική συμφωνία της Μπόκα Τζούνιορς με τον Χόρχε Αλμιρόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπόκα Τζούνιορς βρήκε τον αντικαταστάτη του Ούγκο Ιμπάρα και σύμφωνα με το Tyc Sports και τον δημοσιογράφο Θέζαρ Λουίς Μέρλο, ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Χόρχε Αλμιρόν για έναν χρόνο.

Ο Χόρχε Αλμιρόν αναμένεται πολύ σύντομα να καθίσει στον πάγκο της Μπόκα Τζούνιορς, καθώς όπως μεταδίδει ο δημοσιογράφος του Tyc Sports, Θέζαρ Λουίς Μέρλο, οι δύο πλευρές κατέληξαν σε προφορική συμφωνία.

Το deal θα έχει διάρκεια ενός χρόνου, ωστόσο θα υπάρξει και ρήτρα αποχώρησης τον Δεκέμβριο λόγω των προεδρικών εκλογών στη Μπόκα.

Ο Αλμιρόν απέχει από τους πάγκους 1,5 περίπου χρόνο, όταν και αποχώρησε από την Έλτσε τον Νοέμβριο του 2022, χωρίς να προλάβει να συμπληρώσει έναν μήνα στον πάγκο της ισπανικής ομάδας. Αυτή ήταν η δεύτερη θητεία του στην Έλτσε, καθώς η πρώτη φορά που την ανέλαβε ήταν από τον Αύγουστο του 2020 έως τον Φεβρουάριο του 2021.

Μεταξύ άλλων έχει περάσει από τους πάγκους των Ιντεπεντιέντε, Αλ Σαμπάμπ, Λανούς, Σαν Λορέντσο.

Θυμίζουμε ότι ο Ούγκο Ιμπάρα αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Αργεντινής στις 29 Μαρτίου, με τον Χουάν Ρομάν Ρικέλμε να αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού προπονητή.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X