Super League Κ19: Ήττα (1-0) για την ΑΕΚ στην έδρα του Βόλου παρά τα δύο δοκάρια και το ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών

Super League Κ19: Ήττα (1-0) για την ΑΕΚ στην έδρα του Βόλου παρά τα δύο δοκάρια και το ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών
Photo Credits: INTIME

Η Κ19 της ΑΕΚ είχε δύο δοκάρια και μεγάλες ευκαιρίες, ωστόσο γνώρισε την ήττα (1-0) από την αντίστοιχη του Βόλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ήττα (1-0) γνώρισε η ΑΕΚ από τον Βόλο για την εξ αναβολής 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2022-23 που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο «Ολγα Βασδέκη».

Εάν και οι «κιτρινόμαυροι» είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, δεν κατάφεραν να την αξιοποιήσουν και να φτάσουν στο γκολ. Δύο δοκάρια από τους Μαρούτση και Ανδρικόπουλο και πολλές ακόμα μεγάλες ευκαιρίες, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, είχαν ως αποτέλεσμα να μένει ο αγώνας στο 0-0 και να έρχεται τελικά το γκολ από πλευράς γηπεδούχων στο 82′ με τον Νταϊλιάνι, μετά από λάθος της άμυνας της ΑΕΚ.

ΑΕΚ (Γενναίος  Καραχάλιος): Παπανικολοπουλος Ι, Χατζηνικολάου (79′ Δημητριάδης) Βαλκάνης, Αντωνόπουλος, Σβίγκος, Μαρούτσης, Κυρσανίδης (59′ Γεωργόπουλος) Μούτσα (46′ Κρουσελνίτσκι) Γεωργέας (59′ Βασίλας) Ανδρικόπουλος (65′ Παπανικολοπουλος Γ.) Κοντορουχάς.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X