Μπαλτάκος: «Η πρώτη μας σκέψη ήταν το ΓΣΠ - Χαρούμενοι που θα γίνει ο τελικός στην Κύπρο»

Μπαλτάκος: «Η πρώτη μας σκέψη ήταν το ΓΣΠ - Χαρούμενοι που θα γίνει ο τελικός στην Κύπρο»
Photo Credits: INTIME

Για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος στην Κύπρο μίλησε ο Τάκης Μπαλτάκος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος στο ΓΣΠ αναφέρθηκε ο Τάκης Μπαλτάκος.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ τόνισε πως η πρώτη σκέψη της Ομοσπονδίας ήταν εξαρχής το ΓΣΠ. Επίσης, δήλωσε πως στις τάξεις της είναι χαρούμενοι που ο τελικός θα διεξαχθεί στην Κύπρο, ενώ στάθηκε στις βουλευτικές εκλογές που θα γίνουν μία μέρα μετά το παιχνίδι.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Τάκη Μπαλτάκου:

«Δεν ήταν το γήπεδο της Κρίσταλ Πάλας ως πρώτη επιλογή, ήταν όμως μέσα στο πλάνο μας. Θέλαμε να έχουμε αρκετές εναλλακτικές σε περίπτωση που γίνει οτιδήποτε με κάποια από τις επιλογές. Η πρώτη μας σκέψη ήταν το ΓΣΠ και η Κύπρος, διότι είχα μιλήσει με τον κ. Κούμα από την πρώτη στιγμή. Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ μας σημείωσε ότι στη Λευκωσία δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα για να διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου Ελλάδας. Ο ίδιος αλλά και ο κόσμος μας περιμένει να αγωνιστούν οι ομάδες εκεί στο ΓΣΠ. Είμαστε χαρούμενοι που θα γίνει στην Κύπρο ο τελικός. Δε νομίζω πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Την επόμενη το πρωί θα αναχωρήσουν όσοι θα ταξιδέψουν για να υποστηρίξουν την ομάδα τους και να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, άρα ως το απόγευμα μπορούν να ασκήσουν το δικαίωμα της ψήφου. Σημαντική για τον καθένα μας η ψήφος στις εκλογές».

Πηγή: Super Sport FM

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X