Ντέμης: «Γιατί δεν ήταν πέναλτι το χέρι του Γαλανόπουλου» (VIDEO)

Ντέμης: «Ο Αλμέιδα θα αποτύχει σε αυτό το περιβάλλον της ΑΕΚ - Τα στελέχη άφησαν μόνους τους παίκτες με τους οπαδούς»

«Δεν το δίνεις», είπε χαρακτηριστικά ο Ντέμης Νικολαΐδης για τη φάση με το χέρι του Γαλανόπουλου στο Βόλος-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε τη φάση του 85′ με το χέρι του Γαλανόπουλου, για την οποία ο Βόλος ζητά πέναλτι στο ματς με την ΑΕΚ.

Η φάση που συζητήθηκε πολύ από το Βόλος-ΑΕΚ ήταν αυτή του 85ου λεπτού, όπου η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Γαλανόπουλου και οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για πέναλτι, βγάζοντας και σχετική ανακοίνωση για τη διαιτησία.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης ανέλυσε τη φάση στην εκπομπή «Novasports FC», συμφωνώντας με την απόφαση του Σιδηρόπουλου να μην δείξει την άσπρη βούλα.

«Η μπάλα πάει στο χέρι του Γαλανόπουλου μετά από κόντρα. Έτσι και αλλιώς εκεί το χέρι… Ξέρεις η άποψή μου για χέρια και πέναλτι, εμένα είναι οτι “δεν δίνουμε”. Το χέρι δεν ήταν πάνω από το κεφάλι και επίσης πήγε στο χέρι του Γαλανόπουλου μετά από κόντρα. Η μπάλα βρίσκει στο πόδι του Γαλανόπουλου νομίζω και μετά στο χέρι του. Ε εντάξει… Δεν το δίνεις. Ήταν καλός ο Σιδηρόπουλος. Ούτε κόβει κανένα πλεονέκτημα αντιπάλου, ούτε τίποτα. Από κόντρα πήγε η μπάλα πάνω του», είπε χαρακτηριστικά.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X