Βόλος - ΑΕΚ: «Κιτρινόμαυρη εκστρατεία» στην Εθνική Οδό

Βόλος - ΑΕΚ: «Κιτρινόμαυρη εκστρατεία» στην Εθνική Οδό
Photo Credits: INTIME

Η μεγάλη ώρα για την αναμέτρηση του Βόλου με την ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό πλησιάζει και στην Εθνική Οδό είναι φουλ στα «κιτρινόμαυρα» οχήματα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Κιτρινόμαυρη εκστρατεία» στην Εθνική Οδό ενόψει Βόλου – ΑΕΚ!

«Κιτρινόμαυρη εκστρατεία» αυτή την ώρα στην Εθνική Οδό, καθώς πλησιάζει η μεγάλη ώρα της αναμέτρησης του Πανθεσσαλικού ανάμεσα στον Βόλο και την ΑΕΚ.

Χαμός, λοιπόν, στην Εθνική με οχήματα μόνο ΑΕΚ… Πούλμαν, βανάκια, Ι.Χ. έχουν ξεκινήσει για τον Βόλο, όπου στις 18:00 η Ένωση αντιμετωπίζει την τοπική ομάδα και θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ καλείται να κάνει το αυτονόητο. Να νικήσει τον Βόλο και να περιμένει τα νέα από το Άρης – Παναθηναϊκός (19:30) και το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (21:00).

Και σ’ αυτή την προσπάθεια η ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα δεν θα είναι μόνη. Χιλιάδες οπαδοί της Ένωσης παρότι το ματς είναι καθημερινή, θα είναι εκεί… Θα έχουν μία θέση στο Πανθεσσαλικό για να βοηθήσουν την Ένωση να ξεπεράσει το εμπόδιο του Βόλου.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X