Η ΑΕΚ κάνει αυτό που πρέπει στο Βόλο και συνεχίζει την... πρωταθληματική κούρσα! (18:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ κάνει αυτό που πρέπει στο Βόλο και συνεχίζει την... πρωταθληματική κούρσα! (18:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πάει στο «κιτρινόμαυρο» Πανθεσσαλικό να νικήσει τον Βόλο, να πατήσει κορυφή και να περιμένει τα... νέα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πέρασε από την Τούμπα με 0-1 του ΠΑΟΚ, εκμεταλλεύτηκε την γκέλα του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο, τον έπιασε στην κορυφή και απόψε στον «κιτρινόμαυρο» Βόλο (18:00, Cosmote Sport 1 HD, LIVE σχολιασμός enwsi.gr και μετάδοση από το ENWSI TV) θέλει τη νίκη που θα τη διατηρήσει στην πρώτη θέση περιμένοντας εν συνεχεία τα νέα από την αναμέτρηση των «πράσινων» με τον Άρη στο «Βικελίδης».

Τα πράγματα είναι απλά. Η ΑΕΚ θα κάνει αυτό που ξέρει… Με τη συμπαράσταση χιλιάδων οπαδών που θα μετατρέψουν το Πανθεσσαλικό σε «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» θα παίξει την μπάλα της και θα πάρει το ματς απέναντι σε έναν αντίπαλο που μόνο αδιάφορος δεν είναι, καθώς ο Βόλος είναι στο -1 από τον Άρη και διεκδικεί με αξιώσεις την ευρωπαϊκή έξοδο.

Το παρών στο θεσσαλικό γήπεδο θα δώσει και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος είναι κοντά στην ομάδα και με την παρουσία του δείχνει ότι τους στηρίζει.

Η ΑΕΚ κάνει αυτό που πρέπει στο Βόλο και συνεχίζει την... πρωταθληματική κούρσα! (18:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Το πλάνο της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ταξίδεψε στον Βόλο πάντως «λαβωμένη». Η Ένωση θα παραταχθεί με πολλές απουσίες και με μόλις δύο κεντρικούς αμυντικούς. Συγκεκριμένα, πέρα από τους Σιντιμπέ και Άμραμπατ (που τραυματίστηκαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ) και τους ανέτοιμους Μουκουντί και Φαν Βέερτ, εκτός έμεινε και ο Μήτογλου λόγω ίωσης. Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Φερνάντες που υποβλήθηκε προ ημερών σε επέμβαση ρουτίνας για αρρυθμίες στην καρδιά αλλά προπονήθηκε κανονικά, όπως και ο Ραντόνια.

Με δεδομένες τις απουσίες της, ο Αλμέιδα αναμένεται να παρατάξει τον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια, τον Ρότα δεξιά, τους Βίντα-Τζαβέλλα στόπερ, τον Χατζισαφί ή τον Μοχαμάντι αριστερά, τους Σιμάνσκι-Γιόνσον στον άξονα και από εκεί και πέρα, με δεδομένο τον Πινέδα στην ενδεκάδα, η λογική λέει πως Γκατσίνοβιτς-Ελίασον διεκδικούν μια θέση, ενώ στη γραμμή κρούσης θα δούμε Αραούχο-Γκαρσία, εκτός αν συνεχίσει στον πάγκο ο «Λέβι» και παίξει φορ ο Αραούχο έχοντας πίσω του τον Πινέδα με άλλους εξτρέμ. Σε κάθε περίπτωση και παρά τις απουσίες, ο Ματίας έχει αρκετές λύσεις στα χέρια του και αναμένουμε να δούμε την τελική του απόφαση για την ενδεκάδα…

Πάντως, δεν αποκλείεται να πάει με έναν χαφ (Σιμάνσκι ή Γιόνσον), τον Μάνταλο ή τον Πινέδα δίπλα του, αριστερά Πινέδα ή Γκατσίνοβιτς και δεξιά τον Ελίασον.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Ραντόνια, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Λιβάι Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Φερνάντες.

Το πλάνο του Βόλου

Με δύο απουσίες θα παραταχθεί ο Βόλος στην αναμέτρηση της εμβόλιμης 3ης αγωνιστικής των play offs της Super League κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Κώστας Μπράτσος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Τσιρίνος και Αρούνα Σι. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα τραυματισμού και έμεινε εκτός, ενώ ο Γάλλος αμυντικός ταξίδεψε στη χώρα του, καθώς έγινε πατέρας.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή του Βόλου μετέχουν οι: Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Τάχατος, Λούνα, Σιέλη, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Ασλανίδη, Τσοκάνη, Μπαριέντος, Γκάγκι, Μεταξά, Κάτσε, Μεσκίδα, Τσελεμπάκη, Καρτάλη, Ντέλετιτς, Πιρές, Οζέγκοβιτς.

Οι διαιτητές του ματς

  • Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος
  • Βοηθοί: Ανδρέας Μεϊντάνας, Κωνσταντίνος Ψαρρής
  • 4ος διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας
  • VAR: Στέφανος Κουμπαράκης

Τι έκανε η ΑΕΚ κόντρα στον Βόλο στα δύο ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος

Στην αναμέτρηση του α’ γύρου στη Ριζούπολη η ΑΕΚ ηττήθηκε με 1-0 από τους Βολιώτες με γκολ του Ντέλετιτς που δεν το πανηγύρισε.


Ενώ στον β’ γύρο η ΑΕΚ διέλυσε στο «κιτρινόμαυρο» Πανθεσσαλικό με 4-0 την ομάδα του Κώστα Μπράτσου.

Καλύτερος τρόπος για να πει η ΑΕΚ «αντίο» στο 2022 δεν υπήρχε. Οι οπαδοί των κιτρινόμαυρων έκαναν… απόβαση στο Πανθεσσαλικό και απόλαυσαν το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του Αλμέιδα που παρά τις απουσίες πέρασε με επιβλητικό τρόπο από την έδρα του Βόλου με 0-4 συνεχίζοντας την πίεση τότε στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ με κυριαρχικό ποδόσφαιρο τελείωσε το ματς από το πρώτο μέρος. Ο Μήτογλου με κεφαλιά στο 16′ σκόραρε εις βάρος της πρώην ομάδας του βάζοντας την ΑΕΚ μπροστά στο σκορ, ο Πινέδα στο 30′ έγραψε με ωραίο πλασέ το 0-2 και ένας ακόμη πρώην του Βόλου, ο Φαν Βέερτ στο 35′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, με τους Αραούχο και Λιβάι Γκαρσία να σερβίρουν με δύο και μία ασίστ αντίστοιχα.


Στο δεύτερο μέρος η Ένωση έκανε διαχείριση του σκορ και βρήκε στη συνέχεια και τέταρτο τέρμα με τον Λιβάι Γκαρσία να γράφει στο 67′ με εκπληκτικό άλμα και κεφαλιά το 0-4 που ήταν και το τελικό σκορ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X