Φτηνές δικαιολογίες από τον Καραπαπά: «Ο Μίτσελ παραιτήθηκε από τον Ολυμπιακό, δεν τον έδιωξε η θύρα 7»

Φτηνές δικαιολογίες από τον Καραπαπά: «Ο Μίτσελ παραιτήθηκε από τον Ολυμπιακό, δεν τον έδιωξε η θύρα 7»
Photo Credits: INTIME

Φτηνές δικαιολογίες από τον Καραπαπά για την απομάκρυνση του Μίτσελ από τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φτηνές δικαιολογίες από τον Καραπαπά για την απομάκρυνση του Μίτσελ από τον Ολυμπιακό.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα, να προβάλλει φτηνές δικαιολογίες για την απομάκρυνση του Μίτσελ από τους Πειραιώτες. «Ο Μίτσελ παραιτήθηκε από τον Ολυμπιακό, δεν τον έδιωξε η θύρα 7», έγραψε στα social media.

Ο Γενικός Διευθυντής των «ερυθρόλευκων», έκανε ένα ποντάρισμα στο Instagram, ξεκαθαρίζοντας πως δεν ευθύνεται η «Θύρα 7», με τον Ισπανό να παραιτείται από μόνος του.

Αναλυτικά το ποστάρισμά του:

«Έχω επιλέξει για την ψυχή μου να μη διαβάζω όσα γράφει ο κάθε βλαμμένος, πικραμένος, χαμένος, βάλτος, στημένος, τρολ. Έχω συνεργάτες που μου στέλνουν διάφορα. Τώρα μου λένε η Θύρα 7 έδιωξε τον Μίτσελ. Ο Μίτσελ παραιτήθηκε. Τελεία και παύλα! Όλα τα άλλα τα βάζουν στο τραπέζι όσοι θέλουν να έχουμε διχόνοια!

Καμία Θύρα 7 δεν έδιωξε τον Μίτσελ λοιπόν. Ούτε έδιωξε κανέναν, ούτε έφερε κανέναν. ΟΚ; Ο Μίτσελ παραιτήθηκε!

Όσοι λοιπόν έπιασαν τα πληκτρολόγια για να τα χώσουν στη διοίκηση, στη Θύρα 7, στον Μίτσελ (αναφέρεται σε Ολυμπιακούς) ας αναρωτηθούν: που είναι η θέση τους αύριο; Στα social media ή στην εξέδρα δίπλα στον Ολυμπιακό σε ένα ματς που χρειαζόμαστε όλοι ότι πιο πολύτιμο έχει ο Ολυμπιακός; Δηλαδή τον πύρινό του κόσμο…».

Καραπαπάς: «Καμία Θύρα 7 δεν έδιωξε τον Μίτσελ»

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X