Μάιλς: «Όταν είμαστε αουτσάιντερ αποδίδουμε καλύτερα, τεράστιο κίνητρο κόντρα στην Χάποελ»

Μάιλς: «Όταν είμαστε αουτσάιντερ αποδίδουμε καλύτερα, τεράστιο κίνητρο κόντρα στην Χάποελ»
Photo Credits: INTIME

Ο Αϊζάια Μάιλς εξηγεί γιατί η ΑΕΚ αποδίδει καλύτερα έχοντας την ταμπέλα του underdog

Η ώρα για τα προημιτελικά του BCL έφτασε και η ΑΕΚ θα βρει απέναντί της την Χάποελ Ιερουσαλήμ. Ένα ζευγάρι με την δική του ιστορία στη διοργάνωση, που έχει χαρίσει μερικές πολύ μεγάλες στιγμές. Και που τώρα ετοιμάζεται να χαρίσει κι άλλες.

Η Ένωση ταξίδεψε χωρίς φόβο, αλλά με μεγάλο πάθος στα Ιεροσόλυμα για την αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα του Αλεκσάνταρ Ντζίκιτς. Οι παίκτες του Ηλία Καντζούρη δεν είναι το φαβορί και το γνωρίζουν καλά. Την ίδια στιγμή όμως ξέρουν πως ως αουτσάιντερ έχουν τον τρόπο να παίρνουν αυτό που θέλουν.

«Όταν είμαστε αουτσάιντερ αποδίδουμε καλύτερα. Αποδεικνύουμε πράγματα ως αουτσάιντερ και δείχνουμε πολύ καλό πρόσωπο, κόντρα σε σπουδαίες ομάδες. Αυτό μας δίνει περισσότερη… φωτιά στο παιχνίδι μας», εξήγησε ο Αϊζάια Μάιλς μιλώντας στο SDNA ενόψει του μεγάλου αγώνα το βράδυ της Τρίτης.

Για όλη την ομάδα το κίνητρο για το παιχνίδι στην Pais Arena είναι μεγάλο. «Έχουμε τεράστιο κίνητρο για το παιχνίδι με την Χάποελ. Το κίνητρο είναι μεγάλο, ειδικά για μένα που επιστρέφω έστω και για λίγο στην Ιερουσαλήμ», υπογράμμισε, λίγο πριν σταθεί στην αγάπη που έχει λάβει από τον κόσμο της Χάποελ Χολόν ενόψει του αγώνα.

«Ο κόσμος της Χάποελ σίγουρα δεν θα με… συμπαθεί, αλλά έχω λάβει ήδη πολλά μηνύματα από τους φίλους της Χολόν που μου δείχνουν αγάπη ακόμα και σήμερα. Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω σε αυτή την ατμόσφαιρα».

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ είναι μια από τις πιο δυνατές και «γεμάτες» ομάδες στο φετινό BCL. Δεν έφτασε τυχαία άλλωστε ως εδώ, κατακτώντας μάλιστα και το πλεονέκτημα έδρας. Κάτι που ανεβάζει το βαθμό δυσκολίας στην προσπάθεια της ΑΕΚ.

Εντός των τειχών ξέρουν καλά ποια είναι η δύναμη των αντιπάλων τους. «Δεν έχουμε δει πολλά παιχνίδια τους, αλλά απ’ όσα έχουμε δει τα γκαρντ τους είναι πολύ δυνατά. Έχουν πολύ καλούς παίκτες στην περιφέρεια που κάθε βράδυ μπορούν να σκοράρουν 20+ πόντους εύκολα. Έχουν δυνατό ψηλό, τον Χάνκινς. Το match up αυτό μου αρέσει πολύ και περιμένω μεγάλη μάχη στο παιχνίδι αυτό».

Το πρώτο παιχνίδι της σειράς έχει τη δική του σημασία και για τον Μάιλς τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. «Πάντα θες τη νίκη σε τέτοια παιχνίδια. Είναι μεγάλο παιχνίδι και θέλουμε να παλέψουμε στο παιχνίδι αυτό. Ξέρουμε ότι θα έχουν την υποστήριξη του κόσμου τους, όπως και εμείς θα έχουμε κόσμο στο πλευρό μας. Θέλουμε τη νίκη και μετά που θα μεταφερθεί η σειρά στην έδρα μας να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X