Τους... διώχνει όλους ο Μαρινάκης: Στον... αέρα ο Κούπερ στη Νότιγχαμ Φόρεστ

Τους... διώχνει όλους ο Μαρινάκης: Στον... αέρα ο Κούπερ στη Νότιγχαμ Φόρεστ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με τους «Times» ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ Βαγγέλης Μαρινάκης δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή πριν το τέλος της σεζόν.

Ο προπονητή της Νότιγχαμ Φόρεστ, Στιβ Κούπερ, επέμεινε ότι δεν θα του αποσπάσει την προσοχή το «παρασκήνιο» του μέλλοντός του που ενδεχομένως διακυβεύεται, καθώς η Φόρεστ αντιμετωπίζει τη Λιντς το βράδυ της Τρίτης (04/04). Η ομάδα ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη βρίσκεται μόλις έναν βαθμό μπροστά από τους αντιπάλους της στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού και η αναμέτρηση στο «Elland Road» μπορεί να αποδειχθεί κρίσιμη και για τις δύο ομάδες που παλεύουν να παραμείνουν στην Premier League.

Η πίεση πέφτει στην ομάδα του Κούπερ που στοχεύει σε ένα θετικό αποτέλεσμα, καθώς ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου δεν έχει αποκλείσει την πιθανότητα να προβεί σε αλλαγή προπονητή πριν από το τέλος της σεζόν. Ο Έλληνας επιχειρηματίας με την απειλή του υποβιβασμού να ελλοχεύει και άλλες ομάδες να κάνουν αλλαγές προπονητών ενδεχομένως να απομακρύνει τον Ουαλό κόουτς από τον πάγκο του συλλόγου αν δεν αλλάξει τα πράγματα. Θυμίζουμε ότι ο 43χρονος τεχνικός ταξίδεψε στο Λονδίνο την περασμένη εβδομάδα για να συναντηθεί με τον Μαρινάκη.

Αυτή την στιγμή η Φόρεστ απέχει μόλις τέσσερις βαθμούς από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. «Απλά κάνω τη δουλειά μου. Πάντα υπάρχουν παράπλευρα πράγματα που τρέχουν παράλληλα με το πιο σημαντικό, που είναι να εμφανίζεσαι και να κάνεις το καλύτερο που μπορείς», δήλωσε ο Κούπερ. «Πάντα σκέφτομαι τη δουλειά και έχω πλήρη εμμονή με το να είμαι ο καλύτερος και να κάνω το καλύτερο δυνατό. Σημαίνει τα πάντα για μένα και αν κάτι σημαίνει τα πάντα για σένα, τα δίνεις όλα και τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Είμαι αφοσιωμένος – μόνο στο να κάνω το καλύτερο δυνατό για να μην απογοητεύσω κανέναν εδώ – και προσπαθώ να υποστηρίξω τους παίκτες όσο καλύτερα μπορώ, ώστε να είμαστε η ομάδα που θέλουμε να είμαστε τις ημέρες των αγώνων. Φυσικά συζητάμε, συζητάμε, υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και πραγματικά προσπαθούμε να μιλήσουμε για το πώς θα κάνουμε τα επόμενα βήματα. Δεν υπάρχει τίποτα τις τελευταίες εβδομάδες που να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα όσον αφορά τη σχέση μου με τον ιδιοκτήτη»

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X