Ολυμπιακός: 47 παίκτες και 4 προπονητές σε μία σεζόν, αλλά για όλα φταίει ο Μπαλτάκος και ο Μπένετ!

Ολυμπιακός: 47 παίκτες και 4 προπονητές σε μία σεζόν, αλλά για όλα φταίει ο Μπαλτάκος και ο Μπένετ!
Photo Credits: INTIME

Πάει και ο Μίτσελ. Τι πιο λογικό θα πει κανείς. Αποχαιρέτισε το λιμάνι για να δώσει την θέση του στον επόμενο που θα φταίει για όλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πάει και ο Μίτσελ. Τι πιο λογικό θα πει κανείς. Αποχαιρέτισε το λιμάνι για να δώσει την θέση του στον επόμενο που θα φταίει για όλα. Τον επόμενο που… δεν θα αντέξει την πίεση. Τον επόμενο που θα φάει την γιούχα.

Τι κι αν την Παρασκευή δήλωνε επί λέξη: «είμαι πολύ ευτυχισμένος εδώ, γιατί στον δρόμο όλος ο κόσμος μου φέρεται με αγάπη»; Μπορεί να ήταν το πρωταπριλιάτικο ψέμα του.

Μέσα σε τρεις ημέρες, ο κόσμος μάλλον σταμάτησε να σταματά τον Μίτσελ στον δρόμο. Μέσα σε τρεις ημέρες, μάλλον σταμάτησε να είναι πολύ ευτυχισμένος εδώ. Αλλιώς, πως μπορεί να ερμηνεύσει κανείς την παραίτηση του Ισπανού τεχνικού;

Πάει και ο Μίτσελ. Όπως έφυγε και ο Πέδρο Μαρτίνς. Όπως έφυγε και ο Κάρλος Κορμπεράν. Ο Ολυμπιακός θα πορευτεί με τέταρτο διαφορετικό προπονητή στην σεζόν, εξάλλου αυτοί φταίνε για όλα.

Αυτοί φταίνε που από την αρχή της σεζόν, οι ερυθρόλευκοι θυμίζουν Πύργο της Βαβέλ. Αυτοί φταίνε που οι ερυθρόλευκοι έχουν χρησιμοποιήσει φέτος 47 διαφορετικούς παίκτες!

Αυτοί φταίνε για τον φιάσκο με τον Μαρσέλο, για την απόκτηση του «γυάλινου» Βρσάλικο που ήρθε εδώ για να κόψει το ποδόσφαιρο έξι μήνες αργότερα, αυτοί φταίνε για τους δανεικούς από την Νότιγχαμ, αυτοί φταίνε οι προπονήσεις στου Ρέντη γίνονταν σε διαφορετικά γκρουπ για να χωρέσουν όλοι, λόγω… πολυκοσμίας.

Αυτοί φταίνε για τους galacticos που δεν έκαναν φέτος ούτε μία νίκη στην Ευρώπη και χρειάστηκε να φτάσουμε στην 25η αγωνιστική για να κερδίσουν σε ένα ντέρμπι.

Α, όχι. Δεν φταίνε μόνο αυτοί. Δεν φταίνε οι «ανίδεοι» προπονητές και οι «άσχετοι» ποδοσφαιριστές. Φταίνε κι άλλοι.

Φταίει η κακή ΕΠΟ και ο Τάκης Μπαλτάκος. Φταίει η διαιτησία που κυνηγάει τον Ολυμπιακό. Φταίει ο Στιβ Μπένετ που δεν ορίζει τους διαιτητές που θα ήθελαν στο λιμάνι. Φταίνε οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες… που καταστρέφουν το ποδόσφαιρο. Φταίνε όλοι και όλα εκτός από έναν! Έναν… κατά συρροή αθώο, ο οποίος έχει το αλάθητο και δεν φταίει ποτέ.

Α, και έναν ακόμα: τον Λευτέρη Αυγενάκη. Κι αυτός έχει δώσει τις εξετάσεις του, έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια του και… «αύριο-μεθαύριο μην τον δείτε και Πρωθυπουργό», όπως ακούστηκε τις τελευταίες ημέρες σε γνωστή σύσκεψη, που έκανε μπόλικο θόρυβο.

Αφού λοιπόν για όλα φταίει η ΕΠΟ, ο Τάκης Μπαλτάκος, ο Στιβ Μπένετ και η ΚΕΔ, γιατί τόση πίεση στον Μίτσελ για να πάρει το πρωτάθλημα;

Διαβάστε τη συνέχεια

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X