Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η προπονητολογία - Ελεύθεροι και μη στη λίστα

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η προπονητολογία - Ελεύθεροι και μη στη λίστα
Photo Credits: INTIME

Ο Ζοζέ Ανιγκό θα καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού σίγουρα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη και ενδεχομένως στα υπόλοιπα παιχνίδια των πλέι οφ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός αναζητά προπονητή για τη νέα σεζόν και ήδη πολλά ονόματα «πέφτουν» στο τραπέζι.

Ο Ζοζέ Ανιγκό θα καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού σίγουρα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη και ενδεχομένως στα υπόλοιπα παιχνίδια των πλέι οφ, αλλά ήδη η διοίκηση αναζητά προπονητή για τη νέα σεζόν.

Η ονοματολογία έχει ήδη αρχίσει, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να βρουν σύντομα τον εκλεκτό για το τιμόνι, ο οποίος θα κάνει τον σχεδιασμό για την ομάδα της επόμενης περιόδου, όπως είχε κάνει με τον Πέδρο Μαρτίνς την άνοιξη του 2018.

Στα πρώτα ονόματα που ακούγονται, είναι κάποιων ελεύθερων τεχνικών, όπως των Ισπανών Μαρθελίνιο και Μπορνταλάς, του Τζενάρο Γκατούζο, αλλά του Ισραηλινού Μπαχάρ, που ετοιμάζεται να πάρει το πρωτάθλημα με τη Μακάμπι Χάιφα και ήδη πολιορκείται από τον Ερυθρό Αστέρα.

Το προηγούμενο διάστημα είχε προταθεί ο Αμερικανός Τζέσι Μαρς, που έχει εργαστεί στο MLS, αλλά και στην Ευρώπη, σε ομάδες όπως οι Σάλτσμπουργκ, Λειψία και Λιντς.

Στα υπόψη βρίσκεται και ο Εστεμπάν Καμπιάσο, ο οποίος είχε ακουστεί και τον Σεπτέμβριο στο λιμάνι, πριν προτιμηθεί ο Μίτσελ.

Σενάριο υπάρχει και για τον Ζόρζε Ζεσούς, ο οποίος δύσκολα θα μείνει στο τιμόνι της Φενέρμπαχτσε.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται τις επόμενες μέρες να δεχτεί καταιγισμό προτάσεων για προπονητές και καλείται να βρει την καλύτερη λύση.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X