Super League 2: Πέρασε και από το Αιγάλεω (0-3) η Κηφισιά και πάει φουλ για άνοδο!

Super League 2: Πέρασε και από το Αιγάλεω (0-3) η Κηφισιά και πάει φουλ για άνοδο!
Photo Credits: INTIME

Ακόμη ένα βήμα για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία έκανε η Κηφισιά, που επικράτησε στο Αιγάλεω 3-0 της τοπικής ομάδας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την εκτός έδρας νίκη με σκορ 3-0 πανηγύρισε η Κηφισιά επί του Αιγάλεω, με την ομάδα των Βορείων Προαστίων να πηγαίνει φουλ για άνοδο στη Stoiximan Super League.

Η πρωτοπόρος του Νοτίου ομίλου Κηφισιά επικράτησε 3-0 του Αιγάλεω για την 17η αγωνιστική της Super League 2. Η αναμέτρηση έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή, που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών. Κι αυτό διότι από ένα σημείο και έπειτα ο αγωνιστικός χώρος ήταν αρκετά βαρύς.

Η Κηφισιά εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική της υπεροχή και καθάρισε το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Η αποβολή του Σκαφίδα στο 17′ ήταν κομβική για την εξέλιξη του ματς. Αυτό πλήρωσε, ουσιαστικά, το Αιγάλεω.

Το σκορ άνοιξε ο Κουιρουκίδης στο 26‘, ενώ ο Τετέι στο 46′ σημείωσε το 0-2. Το Σίτι προσπάθησε να αντιδράσει. Ήταν ανταγωνιστικό, έψαξε το γκολ όμως δεν μπόρεσε να το βρει. Στο δεύτερο ημίχρονο με το βαρύ τερέν, οι καλές φάσεις ήταν λίγες. Σε μια από αυτές, ο Γκίνης πέτυχε το 0-3, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Με τα αποτέλεσμα αυτό η Κηφισιά είναι στο +6 από τον δεύτερο. Αντίθετα το Αιγάλεω παραμένει στο +6 από τη ζώνη υποβιβασμού.

Αιγάλεω (Γράφας): Σκαφίδας, Χοτζάλλι (68′ λ.τ Νικολακόπουλος), Μπούσης, Παπανικόλας, Φουρλάνος, Τσίτσαρης (57′ Καμαρά), Κωστανάσιος (20′ Σικαλιάς), Πολυχρόνης, Κολλάς (57′ Σταματής), Τσιλιγκίρης (57′ Ραμίρεζ), Βλαχομήτρος.

Κηφισιά (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος, Βαφέας, Μαζουλουξής, Ποζατζίδης (73′ Παυλάκης), Παπασάββας (65′ Πέιος), Σωτηράκος, Προβυδάκης (83′ Μπάκος), Πρίτσας (65′ Νοικοκυράκης), Γκίνη, Κουϊρουκίδης, Τετέι (73′ Αντερέγκεν).

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X