Ανρί: «Ντροπή οι αποδοκιμασίες στον Μέσι, εύχομαι να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα»

Ανρί: «Ντροπή οι αποδοκιμασίες στον Μέσι, εύχομαι να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Τιερί Ανρί για τον Μέσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ντροπιαστικές» χαρακτήρισε ο Τιερί Ανρί τις νέες αποδοκιμασίες των οπαδών της Παρί Σεν Ζερμέν προς τον Λιονέλ Μέσι, στη χθεσινή  ήττα (0-1) από τη Λιόν στο Παρίσι.

Ο Τερί Ανρί, σχολιαστής πλέον της «Prime Video Sport France» δήλωσε επίσης ότι το καλύτερο για τον Μέσι είναι να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα.

«Είναι ντροπή να ακούς τις αποδοκιμασίες. Δεν μπορείς να αποδοκιμάζεις έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας με 13 γκολ και 13 ασίστ. Δεν είναι είδηση αυτό που θα πω αλλά ευχή, ο Μέσι πρέπει να επιστρέψει στη Μπαρτσελόνα για το ποδόσφαιρο και επειδή ξέρει ότι δεν πήγαν τα πράγματα τότε όπως θα έπρεπε. Τα δάκρυα του αποχαιρετισμού του αυτό που έδειξαν εμένα», είπε ο διάσημος Γάλλος πρώην επιθετικός.

Ο Λιονέλ Μέσι αποδοκιμάστηκε μόλις εμφανίστηκε το όνομά του στην οθόνη του γηπέδου, πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας. Είχε αποδοκιμαστεί ξανά στον αγώνα με τη Ρεν, πρώτος μετά τον αποκλεισμός από την Μπάγερν Μονάχου στο Champions League.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X