Ολυμπιακός: Kάνει μήνυση σε Μπαλτάκο

Ολυμπιακός: Kάνει μήνυση σε Μπαλτάκο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την άμεση αντίδραση του Ολυμπιακού προκάλεσε η εξουσιοδότηση που έδωσε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ στον Τάκη Μπαλτάκο να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Η Εκτελεστική Επιτροπή ψήφισε με 15-1, με τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού, Τάκη Αγραφιώτη, να μειοψηφεί και να κάνει λόγο για «στημένη αστραπιαία παρωδία» προαναγγέλλοντας μηνύσεις κατά του προέδρου της ΕΠΟ και μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής.

«Κύριε Μπαλτάκο θέλετε να παγιδεύσετε τα μέλη της Εκτελεστικής για να μοιραστείτε τις ποινικές ευθύνες που προκύπτουν για εσάς από τη διεξαγωγή της άτυπης συνάντησης που συγκάλεσε ο Μπένετ. Μας μιλήσατε στον σύντομο πρόλογό σας για μαγνητοσκόπηση και βιντεοσκόπηση. Είχατε γραπτή συναίνεση γι αυτό από τους παρόντες; Όχι φυσικά! Καταγράφετε και εμάς; Και τους τακτικούς δικαστές που δικάζουν εδώ; Είναι γελοιότητα να ζητάτε νομιμοποίηση για μια άτυπη συνάντηση που δεν έπρεπε καν να ήσουν εκεί και δεν ήταν και κανένα μέλος της ΕΕ. Που ακούστηκαν αυτά; Που έχουν ξαναγίνει;», ανέφερε ο κ. Αγραφιώτης, σύμφωνα με τη διαρροή του Ολυμπιακού.

«Ζητάς εξουσιοδότηση χωρίς να έχουμε πρακτικά από τη συνάντηση και το κάνεις επίτηδες γιατί έχεις συγκεκριμένη πρόθεση. Διότι από τα πρακτικά προκύπτει ότι κάποιοι είπαν να πάει να γ@@@θει η UEFA για παράδειγμα, δεν άκουσα κάτι γι αυτό», πρόσθεσε.

Τότε ο Τάκης Μπαλτάκος είπε: «Εγώ μιλάω για μένα προσωπικά», με τον κ. Αγραφιώτη να απαντά: «Αν μιλάς προσωπικά, δικηγόρος είσαι κάνε μηνύσεις. Εγώ πάντως σαν μέλος της ΕΕ ξεκαθαρίζω ότι θα κινηθώ νομικά γι αυτό που γίνεται εδώ σήμερα. Στην άτυπη συνάντηση που παραδέχτηκες τι δουλειά έχει ο Μάνταλος;».

Ο κ. Μπαλτάκος απάντησε: «Χειριζόταν ένα μικρό κομπιούτερ σαν βοηθός του Μπένετ» και τότε ο κ. Αγραφιώτης του είπε: «Είστε σοβαροί; Τα λέτε σοβαρά αυτά τα πράγματα; Σας ξαναλέω ότι θα μηνυθείτε για όλα και ότι παράνομο υλικό έχετε θα το παραδώσετε όλο σε εμένα ως μέλος της εκτελεστικής επιτροπής. Μας λέτε για ένα σύστημα που καταγράφει. Σας ρωτώ. Έχετε γραπτή συναίνεση;».

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ απάντησε «Όχι, δεν έχω» και ο κ. Αγραφιώτης συνέχισε: «Ξέρετε λοιπόν την παρανομία, ξέρετε αλλά φέρνετε αυτό το θέμα για λόγους που καταλαβαίνουμε όλοι. Πρακτικά δεν έχουν μπροστά τους τα μέλη. Πώς θα τα αξιολογήσουν;».

Καταλήγοντας, ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού είπε: «Χάθηκε η νομιμότητα, χάθηκε η σοβαρότητα. Εσείς κ. Μπαλτάκο ως τι ήσασταν στην άτυπη συνάντηση; Η ΚΕΔ δεν είναι ανεξάρτητη; Ως τι παραστήκατε εκεί; Ήσασταν παρανόμως και παρατύπως εκεί κι εσείς και ο Μάνταλος. Και ξαναλέω για όλες αυτές τις παρανομίες θα μηνυθείτε».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X