ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Ακύρωσαν καθαρό γκολ της ΑΕΚ στην Τούμπα - Οργή στην Ένωση! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στην Τούμπα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κόντρα σε θεούς και δαίμονες, πήρε τεράστιο διπλό επί του ΠΑΟΚ.

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στην Τούμπα:

Γιώργος Αθανασιάδης: Όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει το έκανε σωστά και με τον τρόπο που έπρεπε. Η μεγαλύτερη στιγμή του ήταν η απόκρουση που κάνει στο σουτ του Ολιβέιρα, έστω και αν μετά η μπάλα πηγαίνει και στο δοκάρι. Ενώ γενικώς όσες φάσεις χρειάστηκε, ήταν σταθερός και ψύχραιμος.

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ: Πολύ καλό ματς. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν από τους πιο δημιουργικούς παίκτες της ΑΕΚ. Έβγαλε μια εξαιρετική κάθετη στον Πινέδα και γενικώς προσπαθούσε να βγάλει σωστές συνεργασίες από την πλευρά του. Ανασταλτικά ο ΠΑΟΚ έδειχνε να τον έχει σημαδέψει, αλλά κατάφερε να ανταποκριθεί. Στο δεύτερο ημίχρονο κρατούσε σωστά την μπάλα στα πόδια του και διαχειρίστηκε σωστά όλες τις φάσεις, όσο είχε δυνάμεις.

Ντομαγκόι Βίντα: Από τους κορυφαίους της ΑΕΚ. Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός προσπαθούσε περισσότερο να καλύψει χώρους και κράτησε σωστά την θέση τους στις περισσότερες φάσεις. Έβγαινε σωστά πάνω στην μπάλα. Ενώ όταν είχε κατοχή, έκανε σωστές επιλογές. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτός που έκανε τις πιο καθοριστικές επεμβάσεις. Ειδικά το τάκλιν που έκανε πάνω στον Τόμας στις καθυστερήσεις του ματς, ήταν όλα τα λεφτά.

Γιώργος Τζαβέλλας: Πολύ ψυχωμένο ματς και από τον διεθνή στόπερ. Είχε αναλάβει περισσότερο να έχει το μαρκάρισμα του Ολιβέιρα. Έδωσε πολλές μάχες με τον Πορτογάλο φορ, κέρδισε πολλές εξ αυτών, αλλά ακόμα και εκείνες που δεν κέρδισε, δεν άφησε περιθώριο στον αντίπαλο για να γίνει απειλητικός. Με εξαίρεση ίσως μόνο μια φάση. Γενικώς έβαλε πολύ πάθος, πολύ θέληση, κάποιες φάσεις ίσως θα μπορούσε να τις είχε διαχειριστεί με μεγαλύτερη ψυχραιμία αλλά γενικώς βοήθησε πολύ. Όμως η ενέργεια που έδινε σ’ όλη την ομάδα ήταν πολύτιμη.

Εχσάν Χατζισαφί: Για ακόμα μια φορά ο Ιρανός μπακ έδωσε και την ψυχή του. Μπορεί στο δεύτερο ημίχρονο και προς το φινάλε να του βγήκε κάποια κούραση, αλλά και πάλι προσπάθησε όσο μπορούσε αυτό να μην φανεί μέσα στο παιχνίδι του. Αυτή την φορά έμεινε περισσότερο στα ανασταλτικά του καθήκοντα καθώς ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, πιέστηκε αρκετά. Παρόλα αυτά, είχε σωστές αντιδράσεις τις περισσότερες φορές και βοήθησε πολύ.

Γενς Γιόνσον: Μετά το πρώτο 20άλεπτο, ο Δανός χαφ πήρε πολλές πρωτοβουλίες στην επιθετική λειτουργία της ομάδας και με κίνηση χωρίς την μπάλα στα πόδια του, αλλά και με την μπάλα. Έχει βγει στο πρώτο ημίχρονο σ’ ένα τετ α τετ αλλά χάνει την ισορροπία του και δεν μπορεί να σκοράρει. Ωστόσο δεν μπορούσε να κάνει δημιουργική δουλειά ανάλογη του Πινέδα, εξ ου και αντικαταστάθηκε νωρίς για να μπει ο Γκαρσία.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Από τους κορυφαίους του γηπέδου. Πολλή δουλειά από τον Πολωνό χαφ στο ανασταλτικό κομμάτι και πολλά χιλιόμετρα μέσα στο γήπεδο. Κάλυπτε σωστά τις περισσότερες φορές τον χώρο του, μπροστά από τα δυο στόπερ της ΑΕΚ. Στο δεύτερο ημίχρονο ειδικά, έδειχνε πολλές φορές σαν να παίζει μόνος του ολόκληρη την μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ. Τρομερό παιχνίδι.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Προερχόταν από τραυματισμό και πραγματικά υπερέβαλε εαυτόν για να κάνει το παιχνίδι που έκανε. Με την μπάλα στα πόδια ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, είχε σωστές επιλογές. Γενικώς προσπάθησε όσο μπορούσε να βοηθήσει, αλλά ήταν φανερό πως ήταν και επηρεασμένος από τον τραυματισμό του.

Νορντίν Άμραμπατ: Έκανε ένα πολύ μεστό πρώτο ημίχρονο. Έβαλε το γκολ που σκανδαλωδώς δεν μέτρησε, αλλά κυρίως ανέβασε αρκετές φορές σωστά την ομάδα από την πλευρά του. Με καλύτερη εξ αυτών την σέντρα για τον Πινέδα με την κεφαλιά του Μεξικανού που πέρασε άουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο άρχισε να κουράζεται γι αυτό και βγήκε.

Σέρχιο Αραούχο: Ότι και να πει κανείς για τον αρχηγό της ΑΕΚ, είναι λίγο. Έβαλε την γκολάρα με την οποία έδωσε την τεράστια νίκη στην ομάδα. Αλλά γενικώς μέσα στο ματς ήταν και πάλι όλα τα λεφτα, καθώς έκανε όλες τις δουλειές. Πίεζε, μάρκαρε, έκλεβε μπάλες, ανέβαζε σωστά την ομάδα. Και όταν χρειάστηκε, εκτέλεσε.

Όρμπελιν Πινέδα: Στο πρώτο ημίχρονο ήταν από τους πιο κινητικούς και πιο επικίνδυνους παίκτες της ΑΕΚ. Έδωσε την ασίστ έτοιμο γκολ στην φάση που πήρε την απόφαση σκάνδαλο ο διαιτητής, ενώ ήταν μια συνεχής απειλή για την άμυνα του ΠΑΟΚ. Άλλωστε έχασε στο πρώτο ημίχρονο τρεις ευκαιρίες για να μπορέσει να σκοράρει. Στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν πιο νευρικός και με περισσότερα λάθη.

Λιβάι Γκαρσία: Μπήκε ως αλλαγή με το ξεκίνημα του δευτέρου ημίχρονου. Ακόμα δεν έχει αποκτήσει τον αγωνιστικό του ρυθμό καθώς προέρχεται από απουσία. Όσο περνούσε η ώρα ανέβαζε στροφές και προς το τέλος υπήρξαν μια – δυο φάσεις, στις οποίες χόρεψε την άμυνα του ΠΑΟΚ.

Νίκλας Ελίασον: Ήταν η δεύτερη κίνηση του Αλμέιδα από τον πάγκο. Ανασταλτικά ήταν συνεπής από την πλευρά του. Σίγουρα πιο συνεπής από τον Άμραμπατ. Επιθετικά ωστόσο δεν κατάφερε να βοηθήσει τόσο πολύ όσο θα περίμενε ο προπονητής.

Πέτρος Μάνταλος: Μπήκε και έπαιξε στον ρόλο που είχε ο Πινέδα στο δεύτερο ημίχρονο. Και ήταν εξαιρετικός. Έκανε σε απόλυτο βαθμό όλα όσα του είχε ζητήσει ο Αλμέιδα και φυσικά έδωσε την τρομερή ασίστ στον Αραούχο στο νικητήριο γκολ με εντυπωσιακή κάθετη πάσα.

Στίβεν Τσούμπερ: Ο Ελβετός πήρε την θέση του Αραούχο και έκανε πολλή δουλειά στο κρίσιμο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού που αγωνίστηκε. Βοήθησε την ομάδα σ’ όλους τους τομείς του παιχνιδιού.

Λάζαρος Ρότα: Την δουλειά για την οποία τον έλαβε ο Αλμέιδα, την έκανε ακριβώς όπως του την είχε ζητήσει ο προπονητής. Βοήθησε αμυντικά, έκλεισε σωστά την πλευρά του, έβαλε φρεσκάδα.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X