Μπερλουσκόνι: «Όνειρό μου για τη Μίλαν είναι ο Χάαλαντ ή ο Εμπαπέ»

Μπερλουσκόνι: «Όνειρό μου για τη Μίλαν είναι ο Χάαλαντ ή ο Εμπαπέ»
Photo Credits: INTIME

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι παραχώρησε συνέντευξη και εξέφρασε την αγάπη του για τη Μίλαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί αυτή τη στιγμή ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι να είναι ιδιοκτήτης της Μόντσα, ωστόσο ποτέ δεν έχει κρύψει την αγάπη του για τη Μίλαν, την οποία είχε για 30 ολόκληρα χρόνια.

Ο Ιταλός αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως έχει όνειρο για τους «ροσονέρι» να αποκτήσουν τον Έρλινγκ Χάαλαντ ή τον Κιλιάν Εμπαπέ, ενώ αναφέρθηκε επίσης και στον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

«Το όνειρό μου για την Μίλαν; Χάαλαντ ή Εμπαπέ. Αυτοί οι παίκτες είναι το παρόν και το μέλλον του ποδοσφαίρου. Αφήστε με να πω ένα “Φόρτσα Μίλαν” σε αυτή τη συνέντευξη, το οποίο βγαίνει από την καρδιά μου.

Ο Λεάο είναι ένας παίκτης που κάνει για την Μίλαν, έχει ένα στιλ παιχνιδιού που μου θυμίζει το στιλ που είχαν οι μεγάλοι παίκτες της Μίλαν στη χρυσή εποχή. Δύσκολο να απαντήσω αν είναι καλύτερος από τον Κβαρατσκέλια, είναι δύο μεγάλοι παίκτες που έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ίσως ο Κβαρατσκέλια είναι πιο ολοκληρωμένος».

Για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ανέφερε: «Είναι μεγάλος πρωταθλητής, έχει έναν χαρακτήρα και μία ψυχική δύναμη που δύσκολα μπορεί να φτάσει κάποιος. Ξέρω πως έχει τεράστια επιθυμία να συνεχίσει να παίζει, μόνο εκείνος θα αποφασίσει μέχρι πότε.

Θεωρώ ότι η προσωπικότητά του είναι πολύ σημαντική τόσο στο γήπεδο όσο και στα αποδυτήρια. Είμαι σίγουρος ότι και στο μέλλον θα έχει σημαντικούς ρόλους μέσα στο ποδόσφαιρο, είτε ως προπονητής είτε ως παράγοντας».

Για το γεγονός ότι δεν πήρε τον Ντιέγκο Μαραντόνα ενώ θα μπορούσε: «Το έχω μετανιώσει βαθιά όχι μόνο επειδή ο Μαραντόνα ήταν ο μεγαλύτερος παίκτης της γενιάς του. Ήταν ένα εύθραυστο άτομο, ίσως η πειθαρχία και η συγκέντρωση που είχαν οι μονάδες εκείνης της Μίλαν, θα τον είχαν βοηθήσει να αποφύγει κάποια λάθη.

Όμως, μιλώντας μαζί του μία ημέρα, κατάλαβα πως ο Μαραντόνα ήταν η Νάπολι, ήταν το σύμβολο και η σημαία της πιο μεγάλης Νάπολι της ιστορίας, τουλάχιστον μέχρι σήμερα.

Οι σημαίες δεν αγοράζονται και δεν μετακινούνται. Θα ήταν σαν να ξερίζωνα την καρδιά από μία ολόκληρη πόλη εάν τον έπαιρνα στο Μιλάνο. Θα ήταν άδικο, δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X