Έγινε της... Ελλάδας στην Ολλανδία: Ακυρώθηκε γκολ του Άγιαξ με χαλασμένο VAR! (VIDEO)

Έγινε της... Ελλάδας στην Ολλανδία: Ακυρώθηκε γκολ του Άγιαξ με χαλασμένο VAR! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Φοβερά πράγματα με τη διαιτησία και στην Ολλανδία, χάλασε το VAR

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Και επειδή, ενδεχομένως, πολλοί να αναρωτιέστε προς τι ο πρόλογος; Η απάντηση βρίσκεται στο ματς της Γκόου Αχέντ Ιγκλς με τον Άγιαξ. Το παιχνίδι έληξε χωρίς σκορ (0-0), ο «Αίαντας» έχασε έδαφος στη μάχη του τίτλου, όμως έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία, καθώς είδε να μην ακολουθείται η ορθή διαδικασία κατά την ακύρωση του γκολ που θα του έδινε προβάδισμα.

Η φάση έλαβε χώρα στο 32′, όταν ο Μπεργκχάους σέντραρε από αριστερά, με τον Κούντους να πετάγεται και να σκοράρει με το κεφάλι. Τότε ο επόπτης σήκωσε το σημαιάκι, με τον διαιτητή να μην μετρά το γκολ. Και τα… περίεργα αρχίζουν εδώ, καθώς σύμφωνα με τον σχολιαστή του «ESPN», οι ιθύνοντες του VAR δεν μπορούσαν να χαράξουν τις γραμμές του οφσάιντ με τις διαθέσιμες γωνίες της κάμερας. Ως εκ τούτου, η απόφαση που πήρε ο ρέφερι παρέμεινε ως ίσχυε, σε μια φάση όπου ο μεσοεπιθετικός των φιλοξενούμενων έφυγε -τουλάχιστον- από οριακή θέση.

Ήδη η εν λόγω περίπτωση έχει σηκώσει αρκετή συζήτηση στην Ολλανδία.

Δείτε τη φάση:

 

Kudus disallowed goal vs Go Ahead Eagles due to offside – VAR wasn’t able to determine whether he was or wasn’t offside
by u/Ballkenende in soccer

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X