Τζίμι Μπριάν: Μίλησε για το «παρασκήνιο» της φωτογραφίας με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Τζίμι Μπριάν: Μίλησε για το «παρασκήνιο» της φωτογραφίας με τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Photo Credits: INTIME

Ο Μπριάν μίλησε για το «παρασκήνιο» της φωτογραφίας με τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα πρωτοσέλιδα του διεθνούς αθλητικού Τύπου, για τα κατορθώματα του, εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο διάσημος Πορτογάλος, είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών, αλλά κι ένας αρκετά ιδιόρρυθμος άνθρωπος. Μάλιστα, συχνά-πυκνά «κατηγορείται» για αλαζονική συμπεριφορά και υπερβολικό εγωϊσμό.

Ωστόσο, ο Τζιμί Μπριάν, αποκάλυψε μία διαφορετική πλευρά του CR7, όταν οι δύο ποδοσφαιριστές, συμμετείχαν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2002, για παίκτες ηλικίας κάτω των 17 ετών.

Μιλώντας στην εκπομπή «Jmoins1» του «Canal +», ο Γάλλος πρώην διεθνής άσος, θυμήθηκε τι συνέβη μετά την αναμέτρηση που έγινε ανάμεσα στους νεαρούς «πετεινούς» και την Πορτογαλία του 16χρονου Ρονάλντο:

«Παίξαμε αντιμέτωποι με τον Κριστιάνο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U17. Νικήσαμε με 2-0 και ο Ρονάλντο ήταν ήδη πολύ καλός, αρκετά εγωϊστής, αλλά και πολύ συναισθηματικός. Ηταν εκνευρισμένος που τους νικήσαμε και στο τέλος του αγώνα. Αποβλήθηκε και πήγε στα αποδυτήρια. Ομως, διαμέναμε στο ίδιο ξενοδοχείο με την εθνική Πορτογαλίας. Το βράδυ, ακούω ένα κτύπημα στην πόρτα μου, ανοίγω και είναι ο Ρονάλντο, ο οποίος ήλθε να απολογηθεί και να μου ζητήσει την φανέλα μου. Και στην συνέχεια, υπήρξε αυτή η φωτογραφία που κυκλοφόρησε πολύ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι δύο παίκτες, ξαναβρέθηκαν αντίπαλοι εννέα χρόνια αργότερα, στους «16» του Champions League και στον αγώνα της Λιόν με την Ρεάλ Μαδρίτης (συνολικό σκορ 4-1 για τους Μαδριλένους), όπου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν για άλλη μια φορά τις φανέλες τους.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X