Ηττα (1-2) για την Κ17 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - Κίνηση ανθρωπιάς από το ιατρικό επιτελείο της Ενωσης!

Ηττα (1-2) για την Κ17 της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό - Κίνηση ανθρωπιάς από το ιατρικό επιτελείο της Ενωσης!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Κ17 ηττήθηκε με 1-2 από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού, αλλά ξεχώρισε η κίνηση ανθρωπιάς του ιατρικού επιτελείου της Ένωσης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 1-2 από τον Ολυμπιακό σε αγώνα για την 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ17 της Super League 2022-23 που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Γαλατσίου.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε μέσα σε απόλυτη ισορροπία και με την ΑΕΚ να έχει ένα δοκάρι σε σουτ του Ντάνι. Η ισορροπία αυτή διαταράχθηκε στο 54′, όταν οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι και στην εξέλιξη του παιχνιδιού ο Πνευμονίδης έκανε το 0-1 για τον Ολυμπιακό. Το 0-2 ήρθε στο 74′ με σκόρερ τον Κτενά.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με πέναλτι που κέρδισε και αξιοποίησε ο Χρήστος Παλαιολόγου.

ΑΕΚ (Πέτρος Τασουνίδης): Αναργύρου, Τσαραμανίδης, Καντίου (82′ Κολυφέτης) Ψυρόπουλος, Μαρκόπουλος, Ντάνι, Κολιμάτσης (82′ Ψυχογιός) Σαρρής (65′ Αβράσογλου) Παλαιολόγου, Ελέζι (72′ Ανδριώτης) Ράπτης (82′ Ζούλιας).

Στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης, σε μια επαφή γόνατο με γόνατο ανάμεσα σε παίκτη της ΑΕΚ και παίκτη του Ολυμπιακού, ο δεύτερος υπέστη εξάρθρημα αριστερής επιγονατίδας. Η αντίδραση από τους παίκτες ήταν άμεση λόγω του εμφανούς τραυματισμού.

Αρχικά εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο ο φυσικοθεραπευτής της αντίπαλης ομάδας μαζί με το γιατρό της ομάδας της ΑΕΚ Ανδρέα Αναμορλίδη, ενώ ακολούθησε και ο φυσικοθεραπευτής της ΑΕΚ Διονύσης Εγκαρχος. Οι δυο τους ανέλαβαν να ανατάξουν το εξάρθρημα επι τόπου με πλήρη επιτυχία! Ο ποδοσφαιριστής έγινε άμεσα αλλαγή και έφυγε για το νοσοκομείο και στη συνέχεια ο φυσικοθεραπευτής του Ολυμπιακού πήγε στον μεσαίο πάγκο να ευχαριστήσει το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ για την άμεση συνδρομή του.

Τάσος Καπετανάκος: Η ΑΕΚ μετά τη διακοπή, οι στόπερ και ο αντιπρόεδρος
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X