Η ΑΕΚ πάει στην Τούμπα για να στείλει μήνυμα τίτλου επί του ΠΑΟΚ (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ πάει στην Τούμπα για να στείλει μήνυμα τίτλου επί του ΠΑΟΚ (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ πάει στην Τούμπα για να νικήσει τον ΠΑΟΚ και να στείλει μήνυμα τίτλου προς πάσα κατεύθυνση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολύ σημαντική αγωνιστική στροφή απόψε για την ΑΕΚ καθώς πάει στην Τούμπα για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ (19:30, Novasports Prime, LIVE σχολιασμός enwsi.gr και μετάδοση από το ENWSI TV)  με στόχο τη νίκη που θα στείλει το «κιτρινόμαυρο» μήνυμα τίτλου προς όλους τους αντιπάλους.

Τα πράγματα είναι απλά. Η ΑΕΚ νικά τον ΠΑΟΚ και δείχνει ξεκάθαρα προς πάσα κατεύθυνση πως θέλει τον τίτλο, με δεδομένο πως εν συνεχεία ακολουθούν δύο ματς με Βόλο και Άρη, όπου οι έξι πόντοι είναι καθαρά στο χέρι της.

Τι πρέπει να κάνουν ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες του; Το γνωρίζουν καλά… Να περιορίσουν τα αμυντικά λάθη, να εκμεταλλευτούν τα ατού στην επίθεση. Να σκοράρουν και η ΑΕΚ να φύγει με το «τρίποντο» από την Τούμπα. Διότι σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος θα είναι σε πολύ δύσκολη θέση.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με απουσίες. Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Μουκουντί και ο ανέτοιμος Φαν Βέερτ με τον Φερνάντες. Αντίθετα ο Αλμέιδα πήρε σ’ αυτή τόσο τον Λιβάι Γκαρσία όσο και τους Γκατσίνοβιτς και Βίντα που είχαν προβλήματα στη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών Ομάδων.

Με βάσει, όσα έχουν φανεί από τις προπονήσεις ο Αθανασιάδης θα είναι στο τέρμα, ο Ρότα δεξί μπακ με τον Σιντιμπέ να διεκδικεί, πάντως, θέση, ενώ ο Χατζισαφί για αριστερά είναι φαβορί, όμως δεν πρέπει να αποκλείσουμε την περίπτωση Μοχαμάντι.

Στο κέντρο άμυνας Βίντα και Τζαβέλλας φαίνεται να έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά κανείς δεν μπορεί να… ξεγράψει τον Μήτογλου που ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Μπροστά από τα στόπερ ως «6άρι» θα είναι ο Σιμάνσκι, με τον Γιόνσον επίσης στον άξονα. Δεξιά αναμένεται να ξεκινήσει ο Άμραμπατ, αριστερά ο Πινέδα, όμως θέση διεκδικούν τόσο ο Ελίασον, όσο και ο Γκατσίνοβιτς. Στην επίθεση θα δούμε Αραούχο και λογικά Λιβάι Γκαρσία, από τη στιγμή που ο τελευταίος είναι στο 100%, μιας και προπονείται κανονικά από την Πέμπτη.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μοχαμαντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Φρανσόν, Γαλανόπουλος, Λιβάι Γκαρσία, Αραούχο, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Ελίασον.

Το πλάνο του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 57 βαθμούς, πέντε λιγότερους από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, παραμένοντας στο… κόλπο και διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες του να στεφθεί πρωταθλητής. Να θυμίσουμε πως ο γηπεδούχος προέρχεται από τη νίκη με ανατροπή με 2-1 επί του Άρη.

Στα αγωνιστικά, ο Ρασβάν Λουτσέσκου, ο οποίος είναι τιμωρημένος μετά την αποβολή του στο ντέρμπι με τον Άρη και δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας του για την αποψινή αναμέτρηση, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Νάσμπεργκ και Κούρτιτς. Εκτός έμεινε και ο Κεντζιόρα που υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού και θα μείνει στα… πιτς για τις επόμενες 4-6 εβδομάδες. Απών και ο Μπίσεσβαρ, ο οποίος ταξίδεψε στο εξωτερικό με ειδική άδεια για προσωπική του υπόθεση.

Οι διαιτητές του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

  • Διαιτητής: Κουλμπάκοφ
  • Επόπτες: Ζιουκ, Μασλίνκα
  • 4ος διαιτητής: Τζοβάρας
  • VAR: Κρογκ
  • AVAR: Ψαρρής

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X