Χωρίς προσδοκίες η φετινή ΑΕΚ Β', νέα ήττα και με ανατροπή (1-3) στην Ηλιούπολη

Χωρίς προσδοκίες η φετινή ΑΕΚ Β', νέα ήττα και με ανατροπή (1-3) στην Ηλιούπολη
Photo Credits: INTIME

Ακόμα μία ήττα για την ΑΕΚ Β', αυτή τη φορά με 3-1 στην έδρα της Ηλιούπολης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστροφή στις ήττες για την ΑΕΚ Β’, η οποία το Σάββατο (1/4) ηττήθηκε 3-1 με ανατροπή στην έδρα της Ηλιούπολης, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του B’ Ομίλου της Super League 2.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα μετά τη νίκη επί του Ηροδότου, η οποία φαίνεται πως αποτέλεσε απλώς μια εξαίρεση στην πολύ κακή πορεία που έχει τη φετινή σεζόν.  Για μια ομάδα που σε καμία περίπτωση δεν αφήνει προσδοκίες για το μέλλον. Έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν στην 11η θέση με 12 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 7η με 23 πόντους.

Οι παίκτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, έχοντας δύο καλές στιγμές στο πρώτο δεκάλεπτο. Μάλιστα, η Ένωση κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη της μεγάλη φάση, με τον Απόστολο Χριστόπουλο να κάνει το 0-1 στο 20′, όταν μετά από λάθος του Περιστερίδη σκόραρε ανενόχλητος προ κενής εστίας.

Παρόλα αυτά, οι «κιτρινόμαυροι» δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν για πολύ το προβάδισμά τους, καθώς μόλις στο 22′ είδαν την εστία τους να παραβιάζεται με αυτογκόλ του Λάτσι, ύστερα από σέντρα του Βάρκα.

Με καλύτερο ρυθμό ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, με την Ηλιούπολη να αρχίζει σιγά-σιγά να πιέζει. Και τότε μέσα σε λίγα λεπτά ήρθε η κατάρρευση, με τους γηπεδούχους να χτυπάνε δύο φορές, στο 66′ και στο 70′, αμφότερες με τον Τριανταφυλλάκο, στη δεύτερη με εκτέλεση πέναλτι.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Χριστόπουλος είχε δύο ευκαιρίες προκειμένου να μειώσει, στο 83′ σε τετ-α-τετ και στο 89′ με κεφαλιά, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να βρει δίχτυα.

Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης αποχώρησε τραυματίας ο Ζίνι.

Ηλιούπολη (Ν. Παντέλης): Περιστερίδης, Ζιούλης (46′ Μπαξεβάνος), Βοσνακίδης (70′ Ανδρέου), Μουριέλ, Τσαφταρίδης, Κρέτση (46′ Τριανταφυλλάκος), Βάρκας, Βασιλείου(86′ Κωστόπουλος), Φρίμπονγκ (65′ Χέμπερτ), Mπαστακός.

ΑΕΚ Β’ (Σ. Οφρυδόπουλος): Xατζηεμμανουήλ, Λάτσι, Ραντόνια, Παρράς, Σταμούλης, Δημητρίου (69′ Νούλας), Γερολέμου (69′ Κορομηλάς), Πανεράς (46′ Γκολφίνος), Γκαρσία, Xριστόπουλος, Zίνι (70′ Γεωργέας).

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X