Πειρατές του Ονείρου: Οι πειρατικές αιχμές ενόψει του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα

Πειρατές του Ονείρου: Οι πειρατικές αιχμές ενόψει του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα

Οι Πειρατές του Ονείρου για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πειρατές του Ονείρου αναφέρονται στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή (19:30) στην Τούμπα.

Ο οπαδοί της ΑΕΚ αφήνουν τις… Πειρατικές αιχμές του για το ματς που έρχεται.

Τι αναφέρουν

✓ ΦΕΡΤΕ  “ΤΟΥΜΠΑ”… ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!!! Πάμε γερά ρε ΑΕΚΑΡΑ! Με μαχητικό πνεύμα και ψυχή βαθιά, έτσι όπως το Όνομα και η Ιστορία σου προστάζει, έτσι όπως επιβάλλει η Αγωνιστική σου Αξία και οι Μεγάλες Προσδοκίες σου! Με Νίκη μέσα στη Θεσσαλονίκη κάνουμε ένα μεγάλο και αποφασιστικό βήμα για το Πρωτάθλημα! Έλα ρε… “αρρώστια”, και θέλεις και μπορείς να πετύχεις την ανατροπή και να πάρεις ξανά τα ηνία! Εμπρός Αετέ Δικέφαλε, Κιτρινόμαυρε και Προσφυγικέ!

✓ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΣΤΗΝ… ΤΡΟΥΜΠΑ! Κι ενώ το ενδιαφέρον μετά τη διακοπή στρέφεται ξανά, όπως άλλωστε είναι και λογικό, στον αγωνιστικό τομέα, εντούτοις η σκέψη δεν μπορεί να μην ταξιδεύει από την Τούμπα στην… Τρούμπα! Γιατί “σκηνικά Τρούμπας” με “λιμανίσια νταβατζηλίκια”  έπαιξαν πίσω από τις κλειστές πόρτες στη γνωστή συνεδρίαση, εκεί όπου όπως μάθαμε οι…. γαβραίοι “κοτζαμπάσηδες” επιδόθηκαν σε ένα άθλιο ΚΑΦΡΙΛΙΚΙ νοσηρής αρχομανίας που αηδίασε όλη τη φίλαθλη (και όχι μόνο) Ελλάδα. Ρε σεις, αυτοί ρε δε θένε βοήθεια, εκτίθενται από μόνοι τους!

✓ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥΣ διότι βλέπουν ότι χάνουν τον απόλυτο έλεγχο στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η ουσία! Έχασαν τα αυγά και τα πασχάλια οι “τσιφλικάδες” διότι αντιλήφθηκαν ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι πια αχούρι τους ώστε να μπουκάρουν και να κάνουν ασύδοτοι ότι “γουρουνιά” γουστάρουν χωρίς να δίνουν λογαριασμό πουθενά. Μουρλάθηκαν γιατί διαπιστώνουν ότι τώρα δεν κάθονται όλοι σούζα, όπως είχαν καλομάθει σ’ άλλα χρόνια και σ’ άλλους καιρούς, αλλά ότι πλέον απέναντί τους έχουν αντίπαλο με πολλά κιλά… βαρίδια που γκρεμίζει με πάταγο το βρώμικο σύστημά τους που καταδυναστεύει επί τόσες δεκαετίες το άθλημα. Γι’ αυτό λάλησαν και βάρεσαν μπιέλα!

✓ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΣ είναι η Α.Ε.Κ. Σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι είναι είτε οσφυοκάμπτες είτε άτολμοι είτε ελεγχόμενοι με τον α’ ή β’ τρόπο. Η Α.Ε.Κ είναι που τους καίει και τους τσουρουφλίζει. Η Ομάδα της Προσφυγιάς είναι αυτή που στο “πρώτο χαράκωμα” πολεμάει πραγματικά τους αιώνιους τυράννους του ελληνικού ποδοσφαίρου κι αυτό τιμά την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως και μας κάνει περήφανους σαν οπαδούς της. Συνέχισε ΑΕΚΑΡΑ, μην τους αφήνεις να πάρουν ανάσα ώσπου να σπάσουν οι αλυσίδες!

✓ ΑΚΟΥΝΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ… βλέπουν εφιάλτες ακόμα και στον ξύπνιο τους! Τρέμουν αυτή την μαχητική Α.Ε.Κ που με αυτόν το δυναμικό ηγέτη στο τιμόνι της, τούς έχει προξενήσει τόσα αλλεπάλληλα και καίρια χτυπήματα με αποτέλεσμα να έχει ημι-καταρρεύσει το ελεεινό καθεστώς τους. Έχουν λυσσάξει ειδικά με τον “τίγρη” και κατευθύνουν συντονισμένα όλες τις επιθέσεις τους εναντίον του, διότι αυτός είναι ο μόνος που δεν μασάει, που τους κοντράρει στα ίσα και στέκει αντάξιος του ονόματος και του κύρους της Α.Ε.Κ κι όχι σαν τους προσκυνημένους “νάνους” του παρελθόντος που ήταν του χεριού τους. Μελισσάν έτσι σε γουστάρουμε, προχώρα το μέχρι τέλους, μέχρι να “ξεκαλουπωθεί” εντελώς το σάπιο οικοδόμημα και να αναπνεύσει επιτέλους ελεύθερος ο βασιλιάς των σπορ!

✓ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΤΥΦΛΑ… ΓΕΝΙΚΩΣ;;; Με όσες αθλιότητες έπραξε το γαβρέικο στη συνεδρίαση, δεν υποκινείται, εμμέσως πλην σαφώς, κλίμα βίας στην αθλητική κοινότητα ; Δεν τα βλέπουν αυτά οι πολιτειακοί φορείς ή βολικοί είναι μόνο οι… “παρακατιανοί” οπαδοί, ενώ στους αποπάνω, στους αφεντάδες, κάνει “τζιζ”; Εεεε;;;

✓ 4 ΑΠΡΙΛΗ 1968 : Η ΑΕΚΑΡΑ του Μπάσκετ κατακτά το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης κατατροπώνοντας την τσέχικη Σλάβια Πράγας με 89-82 μέσα στο κατάμεστο Καλλιμάρμαρο (80.000 θεατές/παγκόσμιο ρεκόρ σε αγώνα μπάσκετ)!!! Είναι, μάλιστα, η πρώτη ελληνική ομάδα που σηκώνει ευρωπαϊκό τρόπαιο στο μπάσκετ κι έτσι η Α.Ε.Κ στέφεται “Βασίλισσα της Ευρώπης”!

✓ ΟΙ ΠΥΡΙΝΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ζουν, εμπνέουν, μα πάνω απ’ όλα “προσκαλούν” τη θριαμβευτική επιστροφή της Ιστορίας! Τα σκήπτρα της κυριαρχίας περιμένουν πάντα και σε κάθε εποχή την αιώνια Κιτρινόμαυρη Βασίλισσα. Επ’  ευκαιρία συγχαρητήρια στην Ομάδα για την πρόσφατη μεγάλη νίκη επί του παό.  Βάλτε τώρα τα δυνατά σας για νίκη στο βορρά και Πρόκριση στο Ευρωπαϊκό F4.

✓ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΒΟΛΟ… Συνεχείς μάχες μας περιμένουν το επόμενο διάστημα. Και στις μάχες αυτές πρέπει να είμαστε και ετοιμοπόλεμοι και δυνατοί ώστε να ανταπεξέλθουμε με επιτυχία καθώς τα περιθώρια απωλειών είναι από ελάχιστα έως μηδαμινά. Μετά την Τούμπα, σε τρεις μέρες ανεβαίνουμε και στο Βόλο. Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι τίποτε και πουθενά δεν είναι εύκολο. Παντού πρέπει να υπερβάλλουμε ευατόν. Παίκτες και Αλμέιδα, πάμε γερά με τσαμπουκά, στα πάντα-όλα!

✓ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΦΙ ΚΑΙ ΤΟ “NO POLITICA” … Και στη Γαλλία τα πρόσφατα γεγονότα δείχνουν ότι οι άνθρωποι δεν μένουν πλέον με σταυρωμένα χέρια, αλλά εξεγείρονται ενάντια στους γδάρτες της ζωής τους. Κάτι δείχνει να κινείται και να ταράζει το καταθλιπτικό κοινωνικό τέλμα που είχαν βυθίσει τους λαούς οι εξουσίες και τα τσιράκια τους. Και στην Ελλάδα με τις μεγάλες κινητοποιήσεις για το έγκλημα στα Τέμπη και στην Ευρώπη για τα εργασιακά και σύντομα και αλλού αφού ολόκληρος ο κόσμος είναι σε αναβρασμό μιάς και η αδικία έχει χτυπήσει ταβάνι! Οι νέοι άνθρωποι βρίσκονται στην πρωτοπορία, από τα γήπεδα ως τα πεζοδρόμια, φέρνοντας τα πάνω κάτω! Όχι τίποτε άλλο μα πάει στράφι κι εκείνο το κακόμοιρο το “no politica” που είχαν κάνει τόσο κόπο να το σκηνοθετήσουν οι δυνάστες μας!

✓ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ: Το club της Α.Ε.Κ που πρωτοστάτησε χωρίς ταλαντεύσεις, από την Αρχή ως το Τέλος, για την επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια με συνεχείς μαχητικούς αγώνες και άδικες διώξεις σε εποχές σκληρές, μα πάντα με την αλήθεια σύμμαχο και με το δίκιο συνοδοιπόρο!

✓ VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές. Σε πείσμα πολλών και διαφόρων η επιστροφή στην Προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια είναι ΠΛΕΟΝ γεγονός!

✓Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

* CUEVA DE LOS PIRATAS *

* Χρόνια σας πολλά κοκκινοπρασινόμαυροι (για την 1η Απριλίου). Γιορτάζει η ψευτιά και η απατεωνιά.

* Γιώργος Μόσχος : αειθαλές ίνδαλμα εις τους αιώνας των αιώνων!!!

* Δεν πρέπει να υπάρχει Ενωσίτικο Σπίτι χωρίς να κοσμεί την ταινιοθήκη του η Επική Ταινία “1968”!

* Γιώργο Αμερικάνε δεν σε ξεχνάμε ποτέ!

* Παπάρια λόρδοι είναι ρε Μητσάρα. Επειδή μιλάνε κάτι καλυβο-αγγλικά;; Γιαλανζί είναι. Δεν βλέπεις τι γίνεται σε κάτι “γκαλά” που τρώνε με τα δάχτυλα τα μακαρόνια από τη σκάφη οι “λόρδοι” της… λόρδας;

* Ρε θα τα πάρει κάποια στιγμή στο κρανίο ο Νικαιώτης και θα τρέχετε να βγείτε από τα παράθυρα. Μέχρι στιγμής σας εκθέτει, μετά όμως…

* Γεια σου ρε Καραλή. Έφταναν δυο κουβέντες σου για να ξε-ταπώσεις… τον οχετό!

* Μεγάλη η εκτίμησή μας στον πάντα αξιόλογο Μιλτιάδη Παναγιωτόπουλο. Από τους λίγους που ξεχώριζαν για την τόλμη της άποψής τους σε εποχές όπου η αντίθετη γνώμη κόντευε να… ποινικοποιηθεί! Χαιρετούμε φίλε.

* Τι διαβάσαμε στα παρα.λειπόμενα; Ότι προανήγγειλε και πρωθυπουργό ο Μαρινάκης στη σύσκεψη; Και μάλιστα τον… Αυγενάκη ; Ως γνωστόν μόνο στις δικτατορίες τούς πρωθυπουργούς δεν τους ανακηρύσσουν οι λαοί στις κάλπες αλλά οι αφεντάδες στις συσκέψεις. Εκτός αν υπάρχουν και δικτατορίες με κοινοβουλευτικό περίβλημα, όπως έλεγε κάποτε κι εκείνος ο σοφός παππούς ο Βλαδίμηρος.

* Μια χαρά το πάτε σε αυτή τη χώρα, μέχρι να γίνει της Γαλλίας και τότε να… “εκτροχιαστεί” το σύμπαν ή μάλλον το σαπισμένο “staus quo”σας.

* Μπράβο Στέφανε Βούρο. Έχεις ψυχή και είσαι άξιος θαυμασμού, φωτεινό παράδειγμα δυνατού ανθρώπου που αγωνίζεται και κατακτά τη ζωή υπερνικώντας “συνθήκες” και “δεδομένα”.

* Κάποια απολειφάδεια του αμαρτωλού παρελθόντος δεν μπορούν να αποδεχθούν το γεγονός ότι έχουν οδηγηθεί ανεπιστρεπτί στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας κι έκλεισε και το καπάκι. Που θα πάει, θα το χωνέψουν.

* Επιστροφή στα “μεγάλα σαλόνια” για την αντρική ομάδα Βόλεϊ της Α.Ε.Κ. Εγκάρδιες ευχές : του χρόνου Πρωταθλητές.

* Συγχαρητήρια Στέλιο Μανωλά. Η κίνηση αλληλεγγύης σε τιμά. Γιατί ο άνθρωπος αξίζει και πρέπει να ζει και μέσα από την προσφορά στον διπλανό του.

*  Όξω από το Ναό ρε αφορεσμένο.

* Ο Πέτρος Κόκκαλης δήλωσε πως δεν τον εκφράζει ο Ολυμπιακός του Μαρινάκη. α) Έχει γούστο το ότι βγάζουν αναμεταξύ τους τα μάτια τους και β) θα τον πιστέψουμε -που λέει ο λόγος- όταν κάνει δημόσια την αυτοκριτική του ΚΑΙ για τη δική τους… ενάρετη θητεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

* Κολοτούμπες, γλείφτες και λοιπά “όφα” (όπου φυσάει ο άνεμος) ουσττττ.

* Φοβεροί οι ξενιτεμένοι Πειρατές στη Γερμανία. “Σημαδεμένος” και “Μπεκ” : πρώτοι στην ΑΕΚΑΡΑ, πρώτοι και στις απεργίες!

* pirates-aek η ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet, για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!

* Α.Ε.Κ σημαίνει Προσφυγιά Ξεριζωμένη!

* Α.Ε.Κ : Προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

* 4-4-1968 : με τις άσβεστες αειθαλείς μνήμες στην καρδιά και τη σκέψη μας… ΑΕΚΑΡΑ μου ατέλειωτο το μεγαλείο σου!!!

Α.Ε.Κ ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!
Για την υπογραφή:
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X