Η ΕΠΟ «στέλνει» στον Τσέφεριν το σκάνδαλο με τον διαιτητή που αυτοπροτάθηκε για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Η ΕΠΟ «στέλνει» στον Τσέφεριν το σκάνδαλο με τον διαιτητή που αυτοπροτάθηκε για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Επιστολή στον Αλεξάντερ Τσέφεριν έστειλε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Μπαλτάκος, για το θέμα του διαιτητή που αυτοπροτάθηκε για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρόθεσή της να πάει μέχρι τέλους το απίστευτο σκάνδαλο με τον διαιτητή που αυτοπροτάθηκε για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ έκανε πράξη η ΕΠΟ, με τον Τάκη Μπαλτάκο να στέλνει επιστολή στον Πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, ζητώντας τη διενέργεια σχετικής έρευνας.

 

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος απέστειλε σήμερα επιστολή στον Πρόεδρο της UEFA κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν, ζητώντας την διενέργεια έρευνας σχετικά με αλλοδαπό διαιτητή ο οποίος φέρεται να αυτοπροτάθηκε στον Πρόεδρο της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Μπένετ για την ανάληψη καθηκόντων σε συγκεκριμένο αγώνα της Super League 1.

Ο κ. Μπαλτάκος επισήμανε την σημασία διαλεύκανσης της εν λόγω υπόθεσης για την αξιοπιστία του ελληνικού πρωταθλήματος και την ομαλή συνέχιση των play offs».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X