Καραγκούνης: «Η Μπενφίκα έχει προϋποθέσεις για να φτάσει στον τελικό του Champions League»

Καραγκούνης: «Η Μπενφίκα έχει προϋποθέσεις για να φτάσει στον τελικό του Champions League»
Photo Credits: INTIME

«Η Μπενφίκα έχει προϋποθέσεις για να φτάσει στον τελικό του Champions League», δήλωσε στην πορτογαλική εφημερίδα A Bola ο Γιώργος Καραγκούνης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πίστη του πως η Μπενφίκα έχει τα φόντα για να παίξει στον τελικό του φετινού Champions League εξέφρασε σε δηλώσεις του στην πορτογαλική εφημερίδα A Bola ο Γιώργος Καραγκούνης που φόρεσε τη φανέλα των Λουζιτανών από το 2005 έως το 2007.

«Η Μπενφίκα παίζει “μεθυστικό” ποδόσφαιρο», είπε ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής, Γιώργος Καραγκούνης.

«Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που δεν υπολόγιζαν την Μπενφίκα στην αρχή, αλλά αμφιβάλλω ότι αυτή τη στιγμή δεν αναγνωρίζουν ότι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στο Champions League και ότι είναι χαρά να την βλέπουν παίζει. Παίζει “μεθυστικό ποδόσφαιρο”», ξεκίνησε λέγοντας ο Καραγκούνης.

«Η Μπενφίκα έχει προϋποθέσεις για να φτάσει στον τελικό. Ζοάο Μάριο; Γκονσάλο Ράμος; Όλοι οι παίκτες έχουν κίνητρο, αυτό που ξεχωρίζει είναι το πνεύμα της αμοιβαίας βοήθειας, όλοι συρρέουν στην ίδια πλευρά, κάτι που ωφελεί τη συλλογικότητα”. τόνισε.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X