Νίκη στην Πάτρα κόντρα στον Προμηθέα θέλει η ΑΕΚ με φόντο την τετράδα (19:15. LIVE ενημέρωση enwsi.gr)

Νίκη στην Πάτρα κόντρα στον Προμηθέα θέλει η ΑΕΚ με φόντο την τετράδα (19:15. LIVE ενημέρωση enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ με νίκη κάνει ένα σημαντικό βήμα για το πλεονέκτημα έδρας.

Η ΑΕΚ φιλοξενείται σήμερα στην Πάτρα, για το εξ αναβολής παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής απέναντι στον Προμηθέα. Ο αγώνας είχε αναβληθεί λόγω αδυναμίας της ομάδας της Πάτρας να επιστρέψει στην Ελλάδα στην ώρα της, οπότε το παιχνίδι ορίστηκε για σήμερα.

Τα πράγματα έτσι όπως έχουν στην βαθμολογία του πρωταθλήματος, η σημερινή αναμέτρηση είναι πολύ κρίσιμη και για τις δύο ομάδες, αφού η ΑΕΚ έχει ρεκόρ 12-7 και ο Προμηθέας 10-9. Οι δύο ομάδες παλεύουν για ένα καλύτερο πλασάρισμα και αν είναι δυνατόν μια θέση στην πρώτη τετράδα.

Για τον Προμηθέα ουσιαστικά είναι η τελευταία του ευκαιρία, καθώς με ήττα είναι σίγουρα εκτός, όμως και για την ΑΕΚ είναι εξίσου σημαντικό. Η Ένωση με νίκη θα εξασφαλίσει την 5η θέση και μετά θα πάει να παίξει όλα για όλα στην Πυλαία, για την είσοδο στην τετράδα.

Ο Ηλίας Καντζούρης, είδε τον Κένι Γουίλιαμς να μπαίνει κανονικά στις προπονήσεις και να τίθεται στην διάθεση του, οπότε πλέον έχει διαθέσιμους όλους του παίκτες. Από την άλλη ο Προμηθέας, γύρισε από το ταξίδι του στο Ισραήλ και είναι λογικό να έχει μεγαλύτερη κούραση, κάτι που θα πρέπει να εκμεταλλευτεί η Ένωση για να φύσει με ένα πολύ σημαντικό διπλό από μια δύσκολη έδρα.

Διαιτητές στην αποψινή αναμέτρηση μετά και την αλλαγή της Βάσως Τσαρούχα, θα είναι οι διεθνείς, Ηλίας Κορομηλάς (Αττικής), Γιώργος Πουρσανίδης (Θεσσαλονίκης) και Μανώλης Τσολάκος (Αττικής).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X