Σε προχωρημένες συζητήσεις με την Ουρουγουάη ο Μπιέλσα

«Όχι» του Μπιέλσα στην Έβερτον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πλήρη αλλαγή πλεύσης στην αγωνιστική της ταυτότητα ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει η Ουρουγουάη, κυνηγώντας το «μπαμ» με την πρόσληψη του Μαρσέλο Μπιέλσα!

Μετά το τέλος της θητείας του εμβληματικού Όσκαρ Ταμπάρες και την παραίτηση του διαδόχου του, Ντιέγκο Αλόνσο έπειτα από τον αποκλεισμό στους ομίλους του Μουντιάλ, η Σελέστε βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον πολύπειρο Αργεντινό τεχνικό και περιμένει την τελική απάντησή του σε πρόταση για συμβόλαιο διετίας, που θα έχει ισχύ για αρχή ως το τέλος των προκριματικών του Μουντιάλ του 2026 (ολοκληρώνονται τον Σεπτέμβριο του 2025).

Ο 67χρονος Μπιέλσα είναι ελεύθερος εδώ και έναν χρόνο, από την ημέρα δηλαδή που αποτέλεσε παρελθόν από τη Λιντς τον Φεβρουάριο του 2022 και αναμένεται να δώσει εντελώς διαφορετικό αέρα στο αγωνιστικό κομμάτι για τα δεδομένα των «σκληροτράχηλων» Γκαούτσος, αν φυσικά πει το «ναι».

Στο παρελθόν ο «Loco» κάθισε στον πάγκο της εθνικής Αργεντινής την εξαετία 1998-2004 και πιο πρόσφατα σ’ αυτόν της εθνικής Χιλής την τετραετία 2007-2011, οδηγώντας τους στο πρώτο Μουντιάλ μετά από δώδεκα χρόνια.

Πηγή: Gazzetta

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X