Γκέλα (1-1) για την Εθνική Ελπίδων κόντρα στη Λευκορωσία - Αγωνίστηκε βασικός ο Κοσίδης

Γκέλα (1-1) για την Εθνική Ελπίδων κόντρα στη Λευκορωσία - Αγωνίστηκε βασικός ο Κοσίδης
Photo Credits: INTIME

Δεν τα κατάφερε η Εθνική Ελπίδων κόντρα στη Λευκορωσία, με το ματς να λήγει ισόπαλο με σκορ 1-1

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με γκέλα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Euro 2025 η Ελλάδα Κ-21, καθώς ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 με την αντίστοιχη της Λευκορωσίας, στην πρεμιέρα της στον 7ο όμιλο.

Η Εθνική Ελπίδων υποδέχτηκε στη Λεωφόρο την ομάδα της Λευκορωσίας και ευτύχησε να πάρει νωρίς το προβάδισμα, με τον Χρήστο Τζόλη να κάνει το 1-0 στο 11ο λεπτό. Ωστόσο, από εκεί και πέρα η ομάδα του Γιώργου Σίμου δεν κατάφερε διαχειριστεί το υπέρ της προβάδισμα και με την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου (53′), οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Κασαράμπ, σκορ που έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

ΕΛΛΑΔΑ: Τζολάκης, Τουρκοχωρίτης (56′ Ζουγκλής), Παναγιώτου, Χρυσόπουλος, Κίτσος, Κουρφαλίδης, Μεταξάς, Σουρλής (80′ Λιάτσος), Κρυπαράκος (56′ Κατσουλίδης), Τζόλης, Κοσίδης (56′ Νιάρχος).

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ: Κοζάκεβιτς, Καλίνιν, Γιακούσεβιτς, Κασαράμπ, Σκίμπσκι, Ντουσέφσκι, Ζίνοβιτς, Ντεμτσένκο (52′ Κοβαλέβιτς), Ριλάχ, Καρπίτσκι (64′ Ρόβντο), Μπαρτκούσκι (64′ Λατίκοβ).

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X