Η στιγμή που ξεπερνιέται κάθε όριο χυδαιότητας και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού πετά φούστα στο πρόσωπο του προέδρου της ΕΠΟ (VIDEO)

Η στιγμή που ξεπερνιέται κάθε όριο χυδαιότητας και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού πετά φούστα στο πρόσωπο του προέδρου της ΕΠΟ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο Καραπαπάς ξεπερνά κάθε όριο χυδαιότητας πετώντας φούστρα στο πρόσωπο του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μια ομοφοβική πράξη άνευ προηγουμένου που ξεφτιλίζει γι’ ακόμα μία φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό προέβη ο Κώστας Καραπαπάς, καθώς βγήκε εκτός της αίθουσας που γινόταν η σύσκεψη, πήρε μια φούστα και την πέταξε στο πρόσωπο του πρόεδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου με το που ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των «6».

«Κύριοι τελειώσαμε;», ακούγεται να ρωτάει τους παρευρισκόμενους ο Καραπαπάς για να προβεί στη συνέχεια στην απόλυτη χυδαιότητα.

«Ωραία. Πριν τελειώσουμε σου έφερα δώρο εσένα προσωπικά μία φούστα δεν ξέρω αν σου κάνει, πάρτην να την φορέσεις ξεφτίλα», συνεχίζει πετώντας τη φούστα στα μούτρα του Μπαλτάκου λέγοντας και κάποια… γαλλικά.

Δείτε το βίντεο από το προφίλ του Νίκου Τζαντζάρα στο facebook:

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X