ΑΕΚ: Φρενίτιδα για τη «Βασίλισσα» - Πολλά αιτήματα να βάλει τσάρτερ για το Ισραήλ!

ΑΕΚ: Φρενίτιδα για τη «Βασίλισσα» - Πολλά αιτήματα να βάλει τσάρτερ για το Ισραήλ!

Ο κόσμος της ΑΕΚ θέλει να ταξιδέψει μαζί με την ομάδα στο ματς με την Χάποελ Ιερουσαλήμ για τους «8» του BCL

Τρέλα και… πανικός επικρατεί από το πρωί στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ!

Συγκεκριμένα, υπάρχει φρενίτιδα ανάμεσα στους φίλους της Ένωσης καθώς και πολλά αιτήματα για να οργανωθεί εκδρομή στο Ισραήλ ενόψει του πρώτου αγώνα της «Βασίλισσας» με την Χάποελ Ιερουσαλήμ για τα προημιτελικά του Basketball Champions League.

Άπαντες πιστεύουν στην ευρωπαϊκή προοπτική της ομάδας του Ηλία Καντζούρη και ειδικά μετά το ματς με την Γαλατασαράι στο κλειστό των Άνω Λιοσίων υπάρχουν όλο και περισσότεροι φίλοι της ΑΕΚ που βρίσκονται πιο κοντά πλέον στο μπάσκετ. Η προσπάθεια που γίνεται και το πολύ καλό μπάσκετ που παίζει κατά διαστήματα η Ένωση είναι ιδιαίτερα πειστικό για τους φίλους της, οι οποίοι έχουν σπάσει τα τηλέφωνα από το πρωί στα γραφεία της ΚΑΕ.

Ζητούν να μισθωθεί τσάρτερ για να ταξιδέψουν και να βρεθούν δίπλα στην προσπάθεια των «κιτρινόμαυρων» στην Ιερουσαλήμ, όπως είχε γίνει και στο ματς με τη Λιμόζ στη Γαλλία όπου οι φίλοι του Δικεφάλου είχαν γεμίσει το αεροσκάφς για να στηρίζουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Υπενθυμίζεται πως στην κλήρωση που έγινε το πρωί της Παρασκευής στην Ελβετία, η κληρωτίδα «έβγαλε» την ομάδα από το Ισραήλ για την Ένωση στους «8» της διοργάνωσης με το πρώτο παιχνίδι (4-5 Απριλίου) να γίνεται στο Ισραήλ και το δεύτερο (11-12 Απριλίου) στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Αν χρειαστεί τρίτο ματς θα γίνει στις 18-19 Απριλίου.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X