
Ο Πέτρος Λαγούτης ξετύλιξε την λατρεία του για το ποδόσφαιρο και αποκάλυψε πως έδωσε το όνομα στον αξιολάτρευτο σκύλο του
Τη λατρεία του για το ποδόσφαιρο ξετύλιξε ο ηθοποιός Πέτρος Λαγούτης, καλεσμένος το απόγευμα της Πέμπτης (23/03) στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στούντιο 4».
Ο Πέτρος Λαγούτης βρέθηκε στην εκπομπή και πέραν της ιστορίας του με τον εθισμό, για την οποία έχει μιλήσει και στο παρελθόν, αποκάλυψε πως το ποδόσφαιρο ήταν κάτι που του άρεσε πολύ από μικρή ηλικία, ενώ όπως είπε, ο γιος του θέλει κι εκείνος να ασχοληθεί επαγγελματικά με το άθλημα.
Διαβάστε την συνέχεια για όσα είπε ο Πέτρος Λαγούτης στο The Standard.gr.
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Εμείς θα τους στείλουμε στα τρελάδικα – Το σώμα ήταν οφσάιντ, αλλά η ψυχή είναι… ελεύθερη! (ΦΩΤΟ)
- Ο Βίντα «καθάρισε» για την ΑΕΚάρα!
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Απειλές-σοκ δέχθηκε ο Παπαπέτρου: «Θα σκοτώσουμε εσένα, την γυναίκα, το παιδί και τον πατέρα σου!»
- Ο Καραπαπάς βλέπει ΑΕΚ και… εφιάλτες! (ΦΩΤΟ)



Soula Glamorous τέλος από το instagram: Ο youtuber που με ένα βίντεο κατάφερε να της ρίξει το προφίλ εν μία νυκτί (VIDEO)

Αιχμές Νικολάου για τη διαιτησία στο πρωτάθλημα: «Οι αθλητές της ΑΕΚ απολαμβάνουν τους αγώνες όταν τους αφήνουν να παίζουν» (ΦΩΤΟ)

Πλάθα: «Ακόμα μαθαίνουμε – Να μείνουμε φιλόδοξοι και…. πεινασμένοι»

Ρεάλ Μαδρίτης: Τον Μάρτιο το «ραντεβού» με τον Αντσελότι

Πάνος Λούπος: «Η διαφορά διαχείρισης στα δύσκολα είναι ένα επιπλέον πλεονέκτημα για την ΑΕΚ» (VIDEO)