Επος: Εβγαλε... silver alert για τον Ντέλε Άλι η Μπεσίκτας - «Είναι εξαφανισμένος»

Ο Ντέλε Άλι τέθηκε εκτός Μπεσίκτας!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Μπεσίκτας ο Ντέλε Άλι… αγνοείται καθώς τους έδωσαν μια μικρή άδεια, αλλά δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του.

Η… περιπέτεια του 26χρονου Άγγλου επιθετικού στην Τουρκία συνεχίζεται! Η τελευταία εμφάνιση του Ντέλε Άλι με τη φανέλα της Μπεσίκτας ήταν στις 26 Φεβρουαρίου, ενώ υπήρξαν δημοσίευματα που ανέφεραν πως ο προπονητής Σενόλ Γκιουνές τον έδιωξε και τον ανάγκασε να παρακολουθήσει το υπόλοιπο της σεζόν από την κερκίδα.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες υπάρχει ανησυχία καθώς ο παίκτης δεν επέστρεψε στις προπονήσεις της τουρκικής ομάδας, μετά την άδεια που του είχε δοθεί, ενώ άνθρωποι της Μπεσίκτας δεν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί του.

«Ο Ντέλε Άλι, στον οποίο επιτρέψαμε να αποχωρήσει από τις προπονήσεις για λίγο, δεν έχει επιστρέψει ακόμα. Βρέχει, υποθέτω ότι δεν θα μπορούσε να έρθει. Προσπαθούμε να μάθουμε νέα του, αλλά δεν τον βρίσκουμε στο τηλέφωνο, ελπίζουμε να μην υπέστη κάποιο ατύχημα» είπε χαρακτηριστικά ο Γκιουνές μιλώντας στους δημοσιογράφους.

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X