Η ΑΕΚ θα είναι πρώτη την 4η αγωνιστική, αρκεί να...

Η ΑΕΚ θα είναι πρώτη την 4η αγωνιστική, αρκεί να...
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, για το που πρέπει να εστιάσει τώρα η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ποιοι κάνουν προπαγάνδα, το ποιοι αναδύουν τοξικότητα όλη τη χρονιά, το ποιοι προσπαθούν κάθε τρεις και λίγο να βάζουν μπουρλότο στο πρωτάθλημα, ας το κρίνει πλέον ο καθένας με το μυαλό που κουβαλάει.

Δεν μπορείς να μπαίνεις και στη διαδικασία να απαντάς συνέχεια στην παράνοια, όταν απέναντι σου, έχεις κάποιους που έχουν επιλέξει να τα λένε όλα υπέρ τους και να κάνουν κουρελόπανο, ακόμα και τους ξεκάθαρους κανονισμούς.

Εκεί δηλαδή που δεν υπάρχει «γνώμη μου» και «γνώμη σου», δεν υπάρχει κάτι αμφισβητούμενο ώστε να διαφωνούμε μέχρι την… Δευτέρα Παρουσία, αλλά κάτι 100% ξεκάθαρο από τους κανονισμούς.

Η τοξικότητα θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη

Το ζητούμενο πλέον για την ΑΕΚ είναι να εστιάσει στο αγωνιστικό σκέλος. Η τοξικότητα, όχι απλά θα συνεχιστεί, αλλά θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη. Στην 1η αγωνιστική ήταν το ντέρμπι με τον ΠΑΟ, τώρα σειρά θα πάρει ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου. Θα δούμε και θα ακούσουμε πάλι από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, το γνωστό… τροπάριο.

Και πριν και κατά τη διάρκεια και μετά το ματς, τοξικότητα στο φουλ θα υπάρχει, με κεντρικό πρόσωπο τον Ρουμάνο τεχνικό. Δεν γίνεται να συμμετέχει η ΑΕΚ σε αυτή τη διαδικασία. Το μόνο που έχει σημασία είναι να συγκεντρώσει ξανά το μυαλό της και να καλύψει το χαμένο έδαφος με «διπλό» στην Τούμπα.

Κυρίως για να αισθανθεί και να πιστέψει ξανά η ίδια, ότι είναι μέσα στο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος και μάλιστα με πολλές πιθανότητες. Προσωπική μου εκτίμηση και βάσει προγράμματος, είναι πώς με ενδεχόμενο «διπλό» στην Τούμπα, η ΑΕΚ θα είναι στην κορυφή ύστερα από μια εβδομάδα.

Δεν χάνει τον προσανατολισμό της

Παράλληλα, έχει σημασία να μην επηρεάζεται η πρόοδος και η εξέλιξη της ΑΕΚ, από την τοξικότητα και τον «πόλεμο» εναντίον της. Και νομίζω ότι αυτό συμβαίνει και η αναπροσαρμογή του συμβολαίου στον Σίμο Μήτογλου, αυτό φανερώνει. Ότι δηλαδή η ΑΕΚ δεν χάνει τον προσανατολισμό της.

Ένα παιδί, που εκτός από το ότι είναι εκ των κορυφαίων παικτών της ΑΕΚ, όποτε έχει κληθεί να αγωνιστεί (και μάλιστα στα πιο δύσκολα παιχνίδια), αποτελεί απόδειξη και για τη δουλειά που έχει γίνει από τον Αλμέιδα μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Και το γράφω αυτό για να μην ξεχνάμε και που ήταν η ΑΕΚ σε αγωνιστικό και ψυχολογικό επίπεδο, στα τέλη της περσινής σεζόν και τι έχει πετύχει φέτος.

Μια ενδεκάδα που χρειάζεται ψυχίατρο | ΑΕΚ Cult Stories #1
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X