Κονατέ: «Στη Λίβερπουλ με ρώτησαν αν είναι αλαζόνας ο Μπαπέ»

Κονατέ: «Στη Λίβερπουλ με ρώτησαν αν είναι αλαζόνας ο Μπαπέ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ιμπραΐμα Κονατέ μίλησε για τον Κιλιάν Μπαπέ, αποκαλύπτοντας τις ερωτήσεις που δέχθηκε από συμπαίκτες του στην Λίβερπουλ, για το αν ο Γάλλος σταρ είναι αλαζόνας.

Στη συνέντευξή του ο Κονατέ, σημείωσε ότι στον Μπαπέ αξίζει να είναι ο νέος αρχηγός της Εθνικής Γαλλίας, τονίζοντας ότι θα είναι ένας καλός ηγέτης για τους «τρικολόρ».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Ακόμα κι αν είχα λόγο σε αυτό, δεν θα άλλαζε τίποτα. Είναι απόφαση του προπονητή, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος. Ειλικρινά, ο Κιλιάν το αξίζει. Είμαστε όλοι σύμφωνοι σε αυτό.

Το αξίζει με ό,τι έχει κάνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο και με την Παρί επίσης. Είναι ένας πολύ καλός ηγέτης, εντός και εκτός γηπέδου. Είναι ένα νεαρό παιδί που του αρέσει να περνάει καλά και να διασκεδάζει, τίποτα περισσότερο.

Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Κάποιοι μπορεί να πιστεύουν ότι είναι αλαζόνας. Είναι κάτι για το οποίο με ρώτησαν και στη Λίβερπουλ. Τους λέω “Είστε τρελοί; Είναι τόσο ωραίος τύπος”. Φυσικά, και θα είναι καλός ηγέτης».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X