«Women can Fight» - Μια νέα διοργάνωση στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων είναι γεγονός

«Women can Fight» - Μια νέα διοργάνωση στο χώρο των μαχητικών αθλημάτων είναι γεγονός

Η «κιτρινόμαυρη» Σοφία Κάργα επιστρέφει σε έναν διαφορετικό ρόλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Women can Fight» είναι το όνομα της διοργάνωσης και θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαρτίου 2023, στο χώρο του THE CORE SPORTS CENTER, Γιαννιτσών 97-99, στο Περιστέρι.

Η διοργάνωση μας θα είναι αφιερωμένη στον σκοπό και το έργο του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τη σημασία της πρόληψης στην υγεία κάθε γυναίκας, αλλά και την προσφορά υπέρ του σκοπού και του έργου του συλλόγου, καθώς όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια της διοργάνωσης θα προσφερθούν ως δωρεά σε αυτό.

Από αυτη την γιορτή  δεν γινόταν να λείπει η  «κιτρινόμαυρη» Σοφία Κάργα η οποία θα είναι και οικοδέσποινα της βραδιάς. Σε έναν διαφορετικό ρόλο έκπληξη η Σοφία επιστρέφει στο ρινγκ στις 26/3/2023 . Σκοπός είναι η πραγματοποίηση μιας διοργάνωσης μαχητικών αθλημάτων με στόχο την ανάδειξη της μαχητικότητας των γυναικών, μέσω αγώνων επίδειξης μαχητικών αθλημάτων. Φιλοσοφία και βούληση μας είναι η ευαισθητοποίηση και η ενεργοποίηση των γυναικών και όχι μόνο, αλλά και η ανάδειξη τη γυναικείας δυναμικότητας σε όλο της το φάσμα μέσα στην κοινωνία, μέσω του αθλητισμού.

 

Μια ενδεκάδα που χρειάζεται ψυχίατρο | ΑΕΚ Cult Stories #1
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X